Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitaja, Espoon sairaala, päivystysosasto

Kiinnostaako Sinua työ päivystysosastolla? Nautitko vaihtelevasta työstä? Kiinnostaako moniammatillinen yhteistyö? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa Espoon sairaalan päivystysosastolle 6.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Huomioimme haussa myös keväällä valmistuvat sairaanhoitajat.

Osasto sijaitsee Jorvin päivystysrakennuksen tiloissa ja on osa Jorvin sairaalakampuksella toimivaa Espoon sairaalaa. Osaston tärkein osaamisalue on akuutti geriatria. Hoidettavana ovat ikääntyneen väestön akuutit sairaudet. Osastolla hoidetaan myös muita aikuisten lyhytaikaisia sairauksia, joissa ei ole jatkuvan monitoroinnin tarvetta ja potilaan vointi on vakaa. Keskimääräinen hoitoaika on 5 vrk. Osastolla on tällä hetkellä 22 sairaansijaa ja potilaat ohjautuvat osastolle pääsääntöisesti Jorvin sairaalan päivystyksestä kaikkina vuorokauden aikoina.

Sairaanhoitajana työskentelet moniammatillisessa tiimissä ja vastaat potilaidesi hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntouttavan työotteen ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Odotamme sinulta aitoa halua palvella potilaita hyvin, kykyä motivoitua työstä sekä halua oppia ja kehittää uutta.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut hyvin yksikön toimintaan ja työssä käytettäviin välineisiin ja järjestelmiin.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaalan päivystysosasto, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Työaika: 114 h 45 min / 3 vkoa
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n ja 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Lisäksi tehtävässä edellytetään voimassa olevaa IV-lupaa tai sen suorittamista koeaikana, kokonaistilanteiden hahmottamista, organisointikykyä ja aktiivista kuntouttavaa työotetta ikäihmisten hoidossa sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.

Arvostamme gerontologisen hoitotyön ja akuuttihoitotyön tuntemusta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Sari Riekkinen, puh. 040 636 5208
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2691,14 €/kk
Työ alkaa: 6.6.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 15.06.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-869-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 12.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11408071

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja, Espoon sairaala, päivystysosasto

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 06.06.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti