Skip to main content

Sairaanhoitaja, Espoon sairaala, Resurssikeskus

Tervetuloa Espoon sairaalan Resurssikeskukseen sairaanhoitajaksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn varahenkilöstössä sairaalan eri yksiköissä!

Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaaja Jorvin sairaalakampuksella. Toimiva, viihtyisä ja valoisa sairaalamme avattiin maaliskuussa 2017.

Espoon sairaalan Resurssikeskus palvelee Espoon sairaalan kaikkia osastotoimintoja sekä polikliinisiä ja kotiinvietäviä palveluita. Tavoitteena on turvata osaava henkilöstö yksiköiden äkillisiin henkilöstöpuutoksiin.

Sairaanhoitajana toimit osana moniammatillista tiimiä ja vastaat potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntoutumista edistävän työotteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Varahenkilöstöltä edellytetään joustavuutta työskennellä erilaisissa tiimeissä, halua oppia uutta ja kehittää toimintaa yhteistyössä sairaalan ammattilaisten kanssa.

Varahenkilöstötyöskentely tarjoaa mahdollisuuden laajaan ammatilliseen kehittymiseen sairaalan eri toimintojen sisällä, sillä työskentelykenttänä sairaala kattaa useita eri osaamisalueita. Pääset työskentelemään mm. akuutin geriatrian, ortopedian, neurologian, pykogeriatrian, saatto- ja palliatiivisen hoidon erikoisalueilla.

Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut työhön sairaalan eri yksiköihin sekä työssä käytettäviin järjestelmiin. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Tehtävän aloitusajankohdasta sovitaan yhdessä tehtävään valitun kanssa.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!

Työaika: 114h 45min / 3vko, kaksivuorotyö

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Lisäksi edellytämme aiempaa voimassaolevaa iv-lupaa tai sen suorittamista koeaikana sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta sairaalatyöskentelystä.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa:
Osastonhoitaja Pirkko-Liisa Törmänen, puh. 0438270240, arkisin klo 9-14
(Palvelupäällikkö Kirsi Uurto, puh. 0406393979)
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2691,14 €/kk
Työ alkaa: 6.6.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.05.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-268-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 13.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11412185

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä