Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitaja Espoonlahden kotihoitoon

Kotihoidossa sairaanhoitaja toimii moniammatillisen tiimin vastuuhenkilönä, osallistuu hoitotyöhön ja sen suunnitteluun sekä kehittämiseen. Hoidon ja palvelun suunnittelussa korostuvat asiakaslähtöisyys, kuntouttava työote ja ennaltaehkäisevä toiminta.

Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ihmisestä ja hänen tarpeistaan. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaankehittämisideoita. Esihenkilöt ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.
Meillä on hyvät työtilat toimistollamme, missä työskentelet.

Espoon kotihoidossa on käytössä Lifecare-asiakastietojärjestelmä, HILKKA-toiminnanohjausjärjestelmä sekä RAI- arviointiohjelma.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoonlahden kotihoito, Merikansantie 3-5, 02320 Espoo
Työaika: 114.45 /3 vkoa
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.Lisäksi edellytetään LOVE-lääkelupaa sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkeluppaa, niin sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia.

Espoon kotihoito tarjoaa 1.5.2022 alkaen ja 30.11.2022 asti kotihoidon työntekijöille mahdollisuutta hakea enintään 600 € arvoista ajokorttistipendiä. Stipendi haetaan autokoulun maksukuittia vastaan. Stipendin saamisen edellytyksenä on, että työntekijä on ollut työsuhteessa kotihoitoon ajokortin suorittamisen aikana. Tarkemmat tiedot ajokorttistipendin hakemisesta saat rekrytoivalta esihenkilöltä.

Arvostamme kokemusta hoitotyöstä ja kiinnostuksesta oman työn kehittämiseen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa kotihoidon ohjaaja Jonna Juntunen p.0405069457 ja kotihoidon aluevastaava Jaana Henriksson p.0503604268.
Työpaikan osoite: ., 02320 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2744,97 €/kk
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 26.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-419-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 12.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11562217

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti