Skip to main content

Sairaanhoitaja, geriatrinen vastaanotto

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan sairaala geriatrinen vastaanotto

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.09.2022 (tai sopimuksen mukaan)


Etsimme Vantaan sairaalaan geriatriselle vastaanotolle muistisairauksien hoitotyön kehittämisestä kiinnostunutta sairaanhoitajaa. 

Geriatrisella vastaanotolla tutkitaan vantaalaisten yli 70-vuotiaiden muistiongelmia, annetaan ohjausta ja neuvontaa muistisairauden kanssa elämiseksi sekä suunnitellaan tarvittava lääke- ja muu jatkohoito yhdessä potilaan ja hänen läheistensä kanssa. Vastaanotoille tullaan ajanvarauksella. 

Työ on itsenäistä mutta taustalla on vahva moniammatillisen tiimin tuki. Tiimiin kuuluvat sinun lisäksesi geriatrian erikoislääkärit, erikoistuvat lääkärit, muistihoitajat sekä muistisairauksiin perehtyneet sairaanhoitajat. Tarjoamme työntekijöillemme alussa kattavan perehdytyksen. 

Työskentelyäsi edesauttavat hyvät sosiaaliset taitosi. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta gerontologiseen hoitotyöhön ja kehittämismyönteistä otetta. Luemme eduksi kokemuksen kognitiivisten testien tekemisestä (MMSE, CERAD, jne). Myös hyvät digi-taidot sekä Apotin käyttökokemus katsotaan eduksi.

Työ on päivätyötä ja omiin työaikoihin on mahdollista vaikuttaa työajan liukumalla. Perehdytyksen lisäksi Vantaan sairaalalla on kattava koulutusohjelma, jonka puitteissa järjestämme muun muassa joka keskiviikko täydennyskoulutusta yhdessä laadittuun koulutusohjelmaan perustuen. Toimipiste sijaitsee idyllisissä maisemissa Vantaan Seutulassa, Katriinan sairaalassa.

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala ja liikkuva sairaala.

Vantaan kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja kuukausittain 10 euron työmatkasetelin.

Voit käydä tutustumassa toimintaamme Vantaan sairaalaan instagramissa @vantaansairaala

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 
 
 Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2685,03
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko. Päivätyö


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja
Järvinen Laura
050-3121990
[email protected]

Tavoitettavissa Klo 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja, geriatrinen vastaanotto

Vantaa
Vakituinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 25.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti