Skip to main content

Sairaanhoitaja Hengityshalvausyksikkö

Haluaisitko työskennellä monipuolisessa ja mielenkiintoisessa työpaikassa? Entä sitoutua HUSin arvoihin kohtaaminen edelläkävijyys ja yhdenvertaisuus? Tule tekemään merkityksellistä työtä Hengityshalvausyksikön ryhmäkotiin – joka päivä, jokaiselle potilaalle, yhä parempaa hoitoa.

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2022 saakka Hengityshalvausyksikön Rekolan ryhmäkotiin.

Hengityshalvausyksikössä hoidetaan HYKS-alueen yli 16-vuotiaita hengityshalvauspotilaita Vantaan Rekolassa sijaitsevassa kuusipaikkaisessa ryhmäkodissa. Hengityshalvauksella tarkoitetaan tilannetta, jossa potilaan hengitys on pysyvästi, kokonaan tai lähes kokonaan hengityslaitehoidon varassa. Yksikössä työskentelee noin 50 hoitotyön ammattilaista, joista suurimman ammattikunnan muodostaa lähihoitajat.

Olemme laatineet monipuolisen perehdytysohjelman uusille työntekijöille. Työ on itsenäistä, mutta yksikön sisällä tehdään tiivistä moniammatillista yhteistyötä. Ketään ei jätetä meillä yksin.

Odotamme Sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ja intoa hoitotyön kehittämiseen. Olet etsimämme henkilö, mikäli tartut työhön oma-aloitteisesti ja positiivisella otteella, muita kannustaen.

Pääset ohjaamaan työssäsi ryhmäkodilla työskenteleviä lähihoitajia, sekä kehittämään hoitotyötä yhdessä heidän kanssaan. Sinulla on mahdollisuus osallistua myös yksikön eri asiantuntijaryhmiin, ja sitä kautta mahdollisuus päästä kehittämään yksikön toimintaa. Toimit tiiviissä yhteistyössä osastonhoitajan, apulaisosastonhoitajan ja opetushoitajan kanssa.

Hoitotyön osalta olemme kehittämässä toimintaamme kansainvälisen magneettisairaalaviitekehyksen mukaisesti. Seuraamme systemaattisesti hoitotyön tunnuslukuja ja olemme sitoutuneet työmme jatkuvaan laadun parantamiseen.

Työ on päivätyötä, maanantaista perjantaihin. Meillä on aina tilaa yhdelle kivalle työkaverille.

Tervetuloa töihin HUS Sydän- ja keuhkokeskukseen.

Haku päättyy 2.11.2021. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Katri Salminen, puh. 050 427 2654

Sairaanhoitaja Hengityshalvausyksikkö

HUS
Vantaa
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 19.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Staffpoint
Pirkanmaa
Barona Teollisuus
Kokemäki