Skip to main content

Sairaanhoitaja HUS Diagnostiikkakeskus Preanalytiikka

Kiinnostaisiko sinua monipuolinen sairaanhoitajan päivätyö terveysasemalaboratoriossa?

Haemme Myyrmäen terveysasemalaboratorioon sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään. Tehtävä täytetään 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Meillä saat työhösi tiimin ja vastuuhenkilöiden tuen sekä laadukkaan perehdytyksen. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta näytteenottotehtävissä, työyhteisötaitoja ja hyvää asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa. Meillä pääset asiantuntijana vaikuttamaan näytteenoton laatuun ja potilasturvallisuuteen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävän palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaisesti. 

HUS tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun, työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden hakea HUSin vuokra-asuntoja, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Lisäksi on mahdollista saada työkokemuslisää maksimissaan 8%. HUS Diagnostiikkakeskuksessa on otettu käyttöön myös suoritepalkkaus, jolla on mahdollista korottaa kuukausiansiota.

Tervetuloa moniammatilliseen joukkoomme! Lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian, viimeistään hakuajan päättyessä 28.1.2022

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Raija Spring, p. 050 4287067
 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. HUSissa hoitoa saa vuosittain noin 680 000 potilasta. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.  

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä pääset liittymään kansainvälisesti tunnettuun ja tunnustettuun osaajajoukkoon. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdeasunto ja vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUS on savuton työpaikka. 

HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. HUS Diagnostiikkakeskuksen pääasiallinen toiminta-alue on HUS-kuntayhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien kuntien perusterveydenhuolto sekä Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Kymsote) ja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) alueen laboratorio- ja kuvantamistoiminta. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 4000 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa ja toimintaa on yli 170 toimipisteessä.

Hae ennen 28.01.2022 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Sairaanhoitaja HUS Diagnostiikkakeskus Preanalytiikka

HUS
Vantaa
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus