Skip to main content

Sairaanhoitaja (ID 4697), 2 paikkaa

Sairaanhoitaja (ID 4697), 2 paikkaa, Eteva kuntayhtymä, Kehitysvammapsykiatrian yksikkö, Kerava Etevan kehitysvammapsykiatrisissa erityispalvelussa olet osa moniammatillista työyhteisöä ja teet tiimityötä, jolla tuetaan kehitysvammaisten asiakkaiden arkea ja työskennellään haastavissa asiakastilanteissa heidän tulevaisuutensa palveluiden mahdollistamiseksi. Toimintayksiköt sijaitsevat Keravalla, Lahdessa ja Hämeenlinnassa. Asiakastyö on mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista!

Tule mukaan moniammatilliseen erityistason kehitysvamma-alan työhön.

Haemme kahta sairaanhoitajaa Keravan kehitysvammapsykiatrian yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sairaanhoitajan tehtävänä on tuoda hoitotyön monipuolinen osaaminen osaksi kehitysvammaisten asiakkaiden tarvitseman tuen ja ohjauksen toteuttamista. Työtä tehdään yhteistyössä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Työ on kaksivuorotyötä.

Tehtävässä tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, rakentavaa työotetta ja rohkeutta työskennellä haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden kanssa. Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvammatyöstä, päihde- tai mielenterveystyöstä ja autismin kirjon tuntemuksen.

Meillä sinua odottaa ammatillinen ja yhteistyökykyinen työyhteisö. Tarjoamme hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Sairaanhoitajan kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillisuus. Tehtäväkohtainen palkka on 2689,47 e/kk, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta ja käytämme 6 kk koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta ja rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on sote-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sanna Niskavuori p. 040 304 8218 tai [email protected]. Hakuaika on 25.2. - 5.5.2021 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Paikat täytetään hakuprosessin aikana sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimita hakemuksesi nopeasti.

Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

AVAINSANAT: sairaanhoitaja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Sanna Niskavuori p. 040 304 8218 tai [email protected]
Työpaikan osoite: 04200 KERAVA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 05.05.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 25.2. - 5.5.2021 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Paikat täytetään hakuprosessin aikana sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimita hakemuksesi nopeasti.
Ilmoitus jätetty: 24.03.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja (ID 4697), 2 paikkaa

Kerava
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 23.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti