Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitaja (ID 6874)

Haluatko kuulua huipputiimiin, jossa on hyvä henki ja mahtava porukka? Otamme sinut avosylin vastaan - tuo mukanasi osaamisesi ja persoonasi, ne ovat lähtökohta urapolkusi rakentumiseen meillä!

Yksikkömme sijaitsee Järvenpään keskustan tuntumassa, kävelymatkan päässä palveluista. Julkisilla kulkuvälineillä työmatkailu sujuu helposti ja juna-asemalta on lyhyt kävelymatka työpaikalle.

Haemme sairaanhoitajaa Järvenpään alueen yksiköihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Järvenpäässä tuotetaan monimuotoisia asumispalveluja sekä päiväaikaista toimintaa.

 

Asumisyksikkö Lampipuisto käsittää sekä ryhmäkodin että tukiasumisen. Asiakkaina on kehitysvammaisia sekä autismin- ja mielenterveyskirjon henkilöitä. Ryhmäkodissa tuotetaan autettua, ryhmämuotoista ympärivuorokautista asumispalvelua. Tukiasumisessa tarvittava ohjauspalvelu viedään asiakkaan omaan kotiin. Tukiasumisen tavoitteena on valmentaa asiakkaita itsenäisempään asumiseen. Toimintamme pohjana on ihmislähtöinen elämänsuunnittelu.

Järvenpään päiväaikainen toiminta tarjoaa asiakkailleen osallisuutta ja työllistymistä edistävää toimintaa. Mielekäs toiminta tuo rytmiä päiviin, mukavaa tekemistä ja sosiaalisia kontakteja. Päiväaikaista toimintaa toteutetaan Järvenpään keskustan läheisyydessä sekä kolmessa satelliittiyksikössä Järvenpään ja Kellokosken alueella. Asiakkaina on kehitysvammaisia henkilöitä. Erityisen tuen tarpeet nousevat esiin mm. aisti- ja monivammaisuuden, autismin- ja mielenterveydenkirjon lähtökohdista.

Sairaanhoitajana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaiden tarvitsemaa tukea yhteistyössä innovatiivisen työyhteisön ja moniammatillisen Etevan asiantuntijatiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu henkilökunnan osaamisen tukeminen mm. asiakkaiden psyykkisen hyvinvoinnin tukemisessa, lääkehoidossa, ohjaus ja neuvonta mahdollisten hoitotoimenpiteiden valmistelussa ja suorittamisessa. Työhön sisältyy verkostoitumista ja konsultointia organisaation sisällä muiden sairaanhoitajien sekä ulkopuolisten organisaatioiden kanssa sosiaali- ja terveysalan palveluissa. Työssäsi pääset myös osallistumaan ohjaustyöhön.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen ja vastuuta kantavaan työskentelyyn sekä sopivuutta moniammatillisessa tiimissä työskentelyyn. Voit olla uusi kehitysvamma-alalla tai jo kokenut osaaja. Me tuemme sinua kasvamaan kehitysvamma-alan asiantuntijaksi.

Tarjoamme mukavan työyhteisön sekä hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Jos koet omaksesi työn, missä pääset työskentelemään asiakkaiden yksilöllisyyttä kunnioittaen niin tervetuloa Etevaan!

FAKTAT TYÖSUHTEESTA

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillisuus. Noudatamme jaksotyöaikaa, työ on kaksivuorotyötä painottuen päivätyöhön. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen sote-ammattikortti.

Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

LISÄTIEDOT

palvelupäällikkö Marika Kilkkinen, puh. 040 304 7542 (Järvenpää 5)

HAKUOHJEET

Hakuaika on 25.8. - 20.10.2021 kello 15. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

ORGANISAATIO

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

AVAINSANAT sairaanhoitaja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Marika Kilkkinen, puh. 040 304 7542 (Järvenpää 5)
Työpaikan osoite: 04410 JÄRVENPÄÄ
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 20.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 25.8. - 20.10.2021 kello 15. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitus jätetty: 25.08.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10916357

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sairaanhoitaja (ID 6874)

Järvenpää
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 20.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus