Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitaja (ID 6899)

Etevan kehitysvammapsykiatrisissa erityispalvelussa olet osa moniammatillista työyhteisöä ja teet tiimityötä, jolla tuetaan kehitysvammaisten asiakkaiden arkea ja työskennellään haastavissa asiakastilanteissa heidän tulevaisuutensa palveluiden mahdollistamiseksi. Toimintayksiköt sijaitsevat Keravalla, Lahdessa ja Hämeenlinnassa. Asiakastyö on mielenkiintoista ja ammatillisesti monipuolista.

Tule mukaan moniammatilliseen erityistason kehitysvamma-alan työhön!

Haemme kolmea (3) sairaanhoitajaa Keravan kehitysvammapsykiatrian yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sairaanhoitajan tehtävänä on tuoda hoitotyön monipuolinen osaaminen osaksi kehitysvammaisten asiakkaiden tarvitseman tuen ja ohjauksen toteuttamista. Työtä tehdään yhteistyössä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Työ on kaksivuorotyötä.

Tehtävässä tarvitset vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, rakentavaa työotetta ja rohkeutta työskennellä haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden kanssa. Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvammatyöstä, päihde- tai mielenterveystyöstä ja autismin kirjon tuntemuksen.

Meillä sinua odottaa ammatillinen ja yhteistyökykyinen työyhteisö. Tarjoamme hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Sairaanhoitajan kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillisuus. Tehtäväkohtainen palkka on 2716,36 e/kk, noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta ja käytämme 6 kk koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta ja rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä ennen tehtävän vastaanottamista. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on SOTE-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sanna Niskavuori p. 040 304 8218 tai etunimi.sukunimi@eteva.fi. Hakuaika on 23.9. - 1.12.2021 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Paikat täytetään hakuprosessin aikana sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimita hakemuksesi nopeasti.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

AVAINSANAT: sairaanhoitaja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Sanna Niskavuori p. 040 304 8218 tai etunimi.sukunimi@eteva.fi
Työpaikan osoite: 04200 KERAVA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 01.12.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 23.9. - 1.12.2021 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Paikat täytetään hakuprosessin aikana sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimita hakemuksesi nopeasti.
Ilmoitus jätetty: 23.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10969542

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sairaanhoitaja (ID 6899)

Kerava
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus