Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Infektio- ja keuhkosairaudet

Oletko innokas tarttumaan haasteeseen ja oppimaan uutta? Vai oletko kokeneempi osaaja ja haluat syventää asiantuntijuuttasi erikoissairaanhoidon monipuolisessa toimintaympäristössä? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi osaavaa työyhteisöä. Panostamme perehdytykseen ja pidämme tärkeänä hyvää yhteishenkeä yksikössämme.

Haemme sairaanhoitajaa vuoden mittaiseen sijaisuuteen HUSin Hyvinkään sairaalan Infektio- ja keuhkosairauksien osastolle. Sijaisuus alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja kestää 4.9.2022 asti.

Toimimme 37-paikkaisena vuodeosastona uudisrakennuksessa, jossa hoidamme infektio-, gastro- ja yleissisätautien sekä keuhkosairauksien potilaita. Tilamme mahdollistavat nykyaikaisia ratkaisuja potilaiden hoidossa, kuten yhden hengen potilashuoneet ja lisäksi pilotoimme parhaillaan kaatumisentunnistusjärjestelmää potilasturvallisuuden parantamiseksi. Työpäivä sisältää muun muassa moniammatillista hoitotyön suunnittelua, seurantaa sekä toteutusta. Työssä on keskeistä myös potilaiden ja omaisten neuvonta, ohjaus sekä tukeminen. HUS on opetussairaala, joten pääset ohjaamaan opiskelijoita ja perehdyttämään uusia kollegoja.

HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Meille HUSlaisille on tärkeää yhdenvertaisuus, kohtaaminen ja edelläkävijyys. Medisiinisessä tulosyksikössä palvelulupauksenamme on asiantuntijat lähelläsi.

Hyvinkään sairaala sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lisäksi käytössä on ilmaista parkkitilaa henkilökunnalle. Tuemme työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista keskitetyllä, toimintalähtöisellä työvuorosuunnittelulla ja työaikajoustolla. Työssä jaksamista ja oman ammattitaidon ylläpitämistä tuemme koulutuksen ja perehdytyksen avulla sekä HUSin monipuolisilla työsuhde-eduilla.

Uusissa työsuhteissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää. Osastonhoitaja Maria Lönnqvist, p. 050 396 7352.  

Sairaanhoitaja Infektio- ja keuhkosairaudet

HUS
Hyvinkää
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus