Skip to main content

Sairaanhoitaja, Ison Omenan terveysasema

Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen Ison Omenan terveysasemalle Espooseen. Sinua odottaa mielenkiintoinen työ asiakaslähtöisellä terveysasemalla aivan uudenlaisessa toimintaympäristössä Ison Omenan Palvelutorilla.

Espoossa panostetaan toiminnan kehittämiseen, hoidon hyvään saatavuuteen ja laadun parantamiseen. Olemme toimineet tiimimallin mukaisesti keväästä 2022 lähtien ja kokemukset ovat olleet myönteisiä.

Tiimissä tehdään sujuvaa yhteistyötä hoitajien, lääkäreiden ja muiden ammattilaisten kesken. Asiakkkaan asia ratkaistaan päänsääntöisesti jo ensikontaktissa ja hän pääsee tarvittaessa vastaanotolle jo samana päiväna. Tiimimallista on hyviä kokemuksia ympäri Suomen ja tämä on tulevaisuuden toimintatapa. Pääset mukaan uuteen toimintaan ja sen kehittämiseen. Työsuhteen aloitus on sovittavissa erikseen.

Sairaan- ja terveydenhoitajan tehtäviin sisältyvät muun muassa monipuolinen vastaanottotyö (läsnä/puhelimitse), hoidon tarpeen arviointi sekä toimistotyö. Lupaamme, että saat tehtäviin hyvän perehdytyksen. Tervetuloa mukavaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 lukien liikkeenluovutuksen periaattein Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Työpaikan nimi ja osoite: Ison Omenan terveysasema, Suomenlahdentie 1
Työaika: 38 h 15 min / viikko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää tiimityöskentelykykyä sekä paineensietokykyä ja joustavuutta. Lisäksi toivomme innokkuutta, ennakkoluulottomuutta, rohkeaa työotetta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Työssäsi tarvitset hyvää tietoteknistä osaamista sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme ja pidämme tärkeänä positiivista asennetta, nopeaa oppimiskykyä sekä kokemusta terveysasematyöstä. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Anna-Mari Leppäkoski, 043 8246699 ja palveluvastaava Petra Tirri, 040 1447199.
Työpaikan osoite: Suomenlahdentie 1, 02230 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2744,97 €/kk
Työ alkaa: 10.10.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 27.09.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1410-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 13.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11614172

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti