Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitaja, Itä-Vantaan tehostettu perhetyö

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut Lastensuojelun tukiyksikkö, Itä-Vantaan tehostettu perhetyö

Vernissakatu 6, 6.krs, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen, alkaen 22.08.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 28.04.2023


Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen  tehtävään Lastensuojelun tukiyksikköön, Itä-Vantaan tehostetun perhetyön tiimiin.

Lastensuojelun tukiyksikössä sairaanhoitaja on osa moniammatillista tiimiä. Sairaanhoitaja tukee asiakasperheiden vanhempia terveyteen ja jaksamiseen liittyvissä kysymyksissä ja haasteissa. Tehtävään kuuluu terveysselvityksen tekeminen ja tarvittaessa vanhempien auttaminen ja ohjaaminen terveyspalveluihin hakeutumisessa. Terveysselvitys sisältää mm. keskustelua vanhemman terveydentilasta, voimavaroista ja tukiverkostoista sekä arjen hallinnasta. Sairaanhoitaja tapaa asiakkaita sekä yksin, että työparina sosiaaliohjaajan kanssa ja työskentelyä toteutetaan kaikissa tukiyksikön tiimeissä. Tukiyksikössä työskentelee kaksi sairaanhoitajaa. 

Tehostettu perhetyö on avohuollon tukitoimi, jonka tavoitteena on tukea ja arvioida perheen tilannetta, lapsen elämän riskitekijöitä vähentäen ja suojaavia tekijöitä lisäten. Tehostettu perhetyö on liikkuvaa työtä, jota toteutetaan perheiden kotona, heidän omissa elinympäristöissään tai perhetyön toimipisteen tiloissa. Työtä tehdään asiakasperheen tarpeen mukaisina aikoina, pääsääntöisesti klo 8-18 välillä, satunnaisesti myös viikonloppuisin. Idän tiimissä on 13 sosiaaliohjaajaa, sairaanhoitaja ja lähiesihenkilö. Sairaanhoitajan työtä on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa itsenäisesti  hybridimallin mukaisesti.

Lastensuojelun tukiyksikkö on lastensuojelulain mukaisia avohuollon tukipalveluita tuottava ja kehittävä toimintayksikkö. Tukiyksikössä työskentelee koko Vantaan alueella yhteensä 45  sosiaaliohjaajaa, 2 tehostetun perhetyön tiimiä, kiirellisen perhetilanteen selvityksen tiimi sekä nuorten tiimi.

Työ edellyttää erilaisten asiakasperheiden kohtaamisen taitoa, ammatillisen vuorovaikutuksen taitoa, kunnioittavaa ja myönteistä asennoitumista, sekä halua kehittää työtä yhdessä asiakkaiden ja yhteistyötahojen kanssa.  Työssä tarvitaan taitoa toimia välillä haastavissakin asiakastilanteissa. Työn dokumentoinnin osaaminen sosiaali- ja terveydenhuollon yhdyspinnalla on myös tärkeää.

Tarjoamme tueksesi lähiesihenkilön,  kivan tiimin ja työnohjauksen sekä toimivat rakenteet ja käytännöt sosiaalityön ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.  Otamme työmme vakavasti, mutta emme tee sitä otsa rypyssä. 

Tervetuloa meidän porukkaan tekemään merkityksellistä työtä! 

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 
 
 Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Luemme eduksi: 

  • Lastensuojelutyön ja -lain tuntemuksen 
  • Kehittämismyönteisyyden 
  • Kokemuksen monikulttuuristen perheiden kanssa työskentelystä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2685,03
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatettava koeaika on puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko. Työ voi sisältää tarvittaessa iltatyötä.


Yhteystiedot:

Vastaava sosiaaliohjaaja
Virolainen Mika
0400 976229
[email protected]

Lastensuojelun tukiyksikön esimies
Outi Jokinen 
050 3035193 
[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja, Itä-Vantaan tehostettu perhetyö

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 19.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti