Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Kardiologia

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen HUS Sydän- ja keuhkokeskukseen, Jorvin sairaalaan kardiologian osastolle S7 ajalle 5.7.21 – 31.12.22 / sopimuksen mukaan.

Kardiologian vuodeosasto S7 on 20-paikkainen yksikkö ja osastolle on keskitetty myös sepelvaltimoiden varjoainekuvauksiin, pallolaajennuksiin ja tahdistimen laittoon tulevien potilaiden hoito. Osastolla keskitytään pääasiassa erikoissairaanhoitoa vaativien sydänpotilaiden hoitoon. Pääasialliset hoitoon tulon syyt ovat äkillinen sepelvaltimotauti ja sydäninfarkti, pahentunut sydämen vajaatoiminta ja erilaiset rytmihäiriöt. Osaston toiminnan luonne on päivystyksellinen ja osastolla on käytettävissä telemetri- ja monitoriseuranta potilaille. Osastolla hoidetaan myös sydänpotilaiden sairaalahoitoa vaativat sisätautien ongelmat, kuten infektiot, anemia, diabetes ja epäselvät voinnin heikkenemiset.   

 Arvostamme:
-    Kykyä kohdata äkillisesti sairaita potilaita ja heidän läheisiään
-    Yhteistyötaitoja: hyvä hoito syntyy potilaan ja moniammatillisen yhteistyön tuloksena
-    Joustavuutta
-    Jatkuvaa kehittämistä: parannamme jatkuvasti myös sitä, missä olemme jo hyviä     

Tukena perehdytyksessä on opetushoitaja ja perehdyttäjä.
Perehdytysohjelman lisäksi tuemme kehittymistäsi ammattiurasi eri vaiheissa, esim. täydennyskoulutusten avulla. Suunnittelet työvuorosi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun periaatteilla. Käytössäsi on myös monipuoliset työsuhde-edut.

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä - joka päivä, jokaiselle potilaalle, yhä parempaa hoitoa. Meillä on aina tilaa yhdelle kivalle työkaverille.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Sirpa Valtanen, puh. 050 428 4303

Sairaanhoitaja Kardiologia

HUS
Espoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 22.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus