Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Kardiologia ja sisätaudit

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen HUS Hyvinkään sairaalan kardiologian ja sisätautien vuodeosastolle.

Teemme työtä kehittämismyönteisessä ilmapiirissä ja odotamme sinua uudeksi kollegaksemme. Jos olet positiivinen, empaattinen ja auttamishaluinen, näet muutokset mahdollisuuksina, olet avoin ja luova tuoden uusia näkemyksiä hoitotyön kehittämiseksi sekä toteutat työtäsi näyttöön perustuen, voit olla juuri hakemamme henkilö. Katsomme eduksesi kokemuksen erikoissairaanhoidosta sekä kiinnostuksen kardiologiseen tai hematologiseen hoitotyöhön.

HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija ja työnantaja. Meille HUSlaisille on tärkeää yhdenvertaisuus, kohtaaminen ja edelläkävijyys. Medisiinisessä tulosyksikössä palvelulupauksenamme on asiantuntijat lähelläsi. Hyvinkään sairaala sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lisäksi käytössä on ilmaista parkkitilaa henkilökunnalle.

Työpäivä sisältää muun muassa moniammatillista hoitotyön suunnittelua, seurantaa sekä toteutusta. Työhön kuuluu potilaiden ja omaisten neuvontaa, ohjausta sekä tukemista. HUS on opetussairaala, joten pääset ohjaamaan opiskelijoita ja perehdyttämään uusia kollegoja.

Tuemme työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista keskitetyllä, toimintalähtöisellä työvuorosuunnittelulla ja työaikajoustolla. Panostamme perehdyttämiseen, tiimityöhön ja työhyvinvointiin. Työssä jaksamista ja oman ammattitaidon ylläpitämistä tuemme koulutuksen ja perehdytyksen avulla sekä HUSin monipuolisilla työsuhde-eduilla.

Työsuhde alkaa 19.7.2021/sopimuksen mukaan. Uusissa työsuhteissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Huomioimme haussa myös kesällä 2021 valmistuvat sairaanhoitajat.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää. Osastonhoitaja Satu Aalto, p. 040 167 7416, satu.aalto@hus.fi.
 

Sairaanhoitaja Kardiologia ja sisätaudit

HUS
Hyvinkää
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 27.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus