Skip to main content

Sairaanhoitaja, kesätyö

Hei sinä sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai kätilö!

Kiinnostaisiko sinua sairaanhoitajan kesätyö Espoon keskuksen kotihoidossa? Nyt Espoon keskuksen kotihoidossa on avoinna kaksi sairaanhoitajan kesätyöpaikkaa. Jos olet kiinnostunut ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta, niin olet etsimämme henkilö! Meillä Espoon keskuksen kotihoidossa työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri. Sairaanhoitajan kesätyö kestää touko-kesäkuun vaihteesta elokuun loppuun, voimme sopia tarvittaessa myös vähän lyhyemmän jakson tilanteesi mukaan ja voit halutessasi pitää lyhyen loman työjaksosi aikana.

Kotihoidossa sairaanhoitajan työ on monipuolista ja siinä korostuu tiimityö lähihoitajien, sairaanhoitajan ja kotihoidon lääkärin kanssa. Asiakkaan hoitotyö perustuu asiakkaan hoito-ja palvelusuunnitelmaan, jota arvioidaan yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa säännöllisin aikavälein ja aina tarpeen mukaan. Sairaanhoitaja toimii tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tukee tiimin lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävässä.

Sairaanhoitajan työhön kuuluu myös asiakkaan luona tapahtuva asiakaslähtöinen ja kuntouttava hoitotyö sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä kuten haavanhoitoa, lääkehoitoa ja erilaisten verinäytteiden ottamista. Sairaanhoitaja suunnittelee, toteuttaa ja arvioi asiakkaidemme hoitoa yhdessä tiimin sekä muiden yhteistyötahojen kanssa kuten fysioterapeutin ja sosiaalityöntekijän kanssa. Sairaanhoitajana kotihoidossa pääset käyttämään ammattitaitoasi laaja-alaisesti.

Espoon kotihoidossa on käytössä Lifecare -asiakastietojärjestelmä ja Hilkka -toiminnanohjausjärjestelmä. Perehdytämme sinut hyvin työhösi ja käytössä oleviin järjestelmiimme. Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää työtehtävästä.

Haastatteluja pidetään jo hakuajan aikana ja valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikan nimi ja osoite: Muuralan/Suvelan kotihoito, Tuomarilantie 19, Espoo tai Kauklahden kotihoito, Hansakartano 4, Espoo tai Kalajärven kotihoito, Ruskaniitty 4, Espoo
Työaika: Jaksotyö, 114h 45min/3vko sisältäen aamuvuoroja pääsääntöisesti arkisin.
Tehtävä on määräaikainen 31.8.2022 asti, mutta kesän jälkeen voi olla mahdollista jatkaa työsuhdetta.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme B-ajokorttia, lääkelupien ja näyttöjen suorittamista (lääkeluvan voi suorittaa myös työsuhteen aikana).

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa kotihoidon ohjaaja Lisa Nurmilaukas, puh. 040 636 8964, maanantaista perjantaihin klo 8-15 välillä.
Työpaikan osoite: Tuomarilantie 19, 02760 ESPOO
Palkkaus: 2691,14€/kk + mahdolliset kokemuslisät
Työ alkaa: 23.5.2022 - 31.8.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 02.06.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-882-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 13.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11411296

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä