Skip to main content

Sairaanhoitaja, kesätyö, Espoon sairaala, osasto 1

Haemme sijaisuuteen haavanhoidosta ja psykogeriatriasta kiinnostunutta sairaanhoitajaa tai sairaanhoitajaopiskelijaa haavanhoito ja psykogeriatriselle osastolle.

Haavanhoito- ja psykogeriatrisella osastolla on 45 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Yhdessä pienryhmässä hoidetaan psykogeriatrisia potilaita ja kahdessa pienryhmässä haavanhoito sekä yleisgeriatrisia potilaita.

Meillä pääset kehittymään haavanhoidon sekä psykogeriatrian osaajana, osana hyvin toimivaa moniammatillista tiimiä. Sairaanhoitajana vastaat potilaan hoidon kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Meille tärkeintä on antaa hyvää ja laadukasta hoitoa ja kuntoutusta potilaan yksikölliset tarpeet huomioiden. Yhden hengen potilashuoneet antavat mahdollisuuden yksikölliseen kohtaamiseen. Toimintaympäristömme on valoisa, avara ja nykypäivän tarpeisiin suunniteltu.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut hyvin yksikön toimintaan.
Sijaisuuden aloitus ja kesto on sovittavissa. Haastattelemme jo hakuaikana ja valinta sijaisuuteen tehdään heti sopivan sijaisen löytyessä.

Tule kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Haavanhoito ja psykogeriatrinen osasto, osasto 1
Työaika: 114 h 45 min/ 3 viikkoa, jaksotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Lisäksi edellytetään organisointikykyä, kokonaistilanteiden hahmottamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä voimassa olevaa IV-lupaa tai sen suorittamista koeaikana.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta sekä haavanhoito ja psykogeriatrista osaamista.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antavat osastonhoitaja Riikka Nikkari, p. 050 395 2201 sekä palveluvastaava Nina Badermann, p. 043 827 1118
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2691,14 €/kk
Työ alkaa: 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 14.06.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-802-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 28.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti