Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Keuhkosairaudet

Haluaisitko työskennellä monipuolisessa ja mielenkiintoisessa työpaikassa? Entä sitoutua HUSin arvoihin: kohtaaminen, edelläkävijyys ja yhdenvertaisuus? Tule tekemään merkityksellistä työtä Keuhkosairauksien osastolle 6B, jokaiselle potilaalle, yhä parempaa hoitoa.

Tervetuloa töihin HUS Sydän- ja keuhkokeskuksen Meilahden kolmiosairaalan keuhkosairauksien osastolla 6B.

Haemme tiimiimme akuutista keuhkosairauksien hoitotyöstä innostunutta sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan sekä sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 23.8.2021-30.6.2022 / sopimuksen mukaan. Mainitsethan hakemuksessasi kummasta paikasta olet kiinnostunut.

Yksikössä hoidetaan erilaisia keuhkosairauksia, mm. keuhkoahtaumatautia (COPD), keuhkokuumetta, keuhkofibroosia ja keuhkosyöpää sairastavia potilaita. Yksikössä on myös kaksi unitutkimushuonetta. Koko henkilökunta tekee tiivistä yhteistyötä unipoliklinikan sekä Kolmiosairaalan keuhkosairauksien ja kardiologian osaston 6A:n kanssa.

Odotamme Sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ja intoa hoitotyön kehittämiseen. Olet etsimämme henkilö, mikäli tartut työhön oma-aloitteisesti ja positiivisella otteella, muita kannustaen. Hoitotyön osalta olemme kehittämässä toimintaamme kansainvälisen magneettisairaalaviitekehyksen mukaisesti. Seuraamme systemaattisesti hoitotyön tunnuslukuja ja olemme sitoutuneet työmme jatkuvaan laadun parantamiseen.

Haku päättyy 17.8.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot
Osastonhoitaja Päivi Wikström, p. 050 427 0763

Sairaanhoitaja Keuhkosairaudet

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus