Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Kirurgia

Onko kirurgia lähellä sydäntäsi? Haluaisitko Sinä työskennellä monipuolisella kirurgian osastolla?

Haemme nyt HUS Porvoon sairaalaan reippaaseen joukkoomme kahta SAIRAANHOITAJAA määräaikaisiin työsuhteisiin. Sijaisuudet ovat ajalle 13.9.21-21.12.22 ja 30.8.21-12.5.22. Työt alkavat 13.9 ja 30.8 tai sopimusten mukaan.

Kirurgian vuodeosasto 2 on Porvoon sairaalan ainoa kirurginen vuodeosasto. Hoidamme ortopedisiä, urologisia, gastro-, plastiikka- ja yleiskirurgisia potilaita. Osastolla on 31 potilaspaikkaa. Työskentelemme yksikössämme kolmena tiiminä, joissa jokaisessa on oma hoitajatyöpari.  Keskimääräinen hoitoaika osastolla on 2,5 - 3 vuorokautta. Työ vuodeosastolla on kolmivuorotyötä.

Kokemus kirurgisen potilaan hoitotyöstä katsotaan eduksi. Mutta Sinä voit olla kokenut konkari tai vastavalmistunut sairaanhoitaja. Perehdytämme Sinut raudanlujaksi ammattilaiseksi yksikössämme. Tärkein ominaisuus tehtävässä onnistumisen kannalta on Sinun oma motivaatio tehtävää kohtaan.

Tarjoamme Sinulle hyvän perehdytyksen sekä joustavan moniammatillisen työyhteisön kehittämismahdollisuuksineen, reippaat ja mukavat työkaverit sekä pienen sairaalan hengen ison työnantajan eduilla.

Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Tarvittaessa koulutamme Sinut Apotin maailmaan sekä meillä voit suorittaa myös puuttuvat tai vanhentuneet Love lääkeluvat.

HUS Porvoon sairaala on monipuolinen ympäri vuorokauden palveleva lähisairaala. Sairaalalla on ilmaisia pysäköintipaikkoja ja mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Olemme mukana perheystävällinen työpaikka –hankkeessa.

Porvoo on idyllinen ja kaunis kaksikielinen pikkukaupunki, jossa on laadukkaat palvelut, kulttuuritarjontaa, kaunis luonto ja hyvät liikuntamahdollisuudet.
Katso tunnelmia Porvoon sairaalasta: https://bit.ly/2kqwyrm

Olet tervetullut reippaan tiimimme jäseneksi!

Lähetä hakemuksesi 17.8.21 mennessä! Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Ota meidät seurantaan instagramissa @duunissa_porvoon_sairaalassa

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kysy rohkeasti lisätietoja, vastaamme mielellämme!

Osastonhoitaja EIja Karppinen 050 427 3020 tai rekrytoija Satu Ahonen 040 516 8014

Sairaanhoitaja Kirurgia

HUS
Porvoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 18.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus