Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Kirurgian ja Ortopedian vuodeosasto

Haemme sairaanhoitajia HUS, Lohjan sairaalan kirurgian ja ortopedian vuodeosastolle

Oletko kiinnostunut kirurgisen ja ortopedisen potilaan hoitotyöstä? Haluatko, että osaamistasi arvostetaan ja saisit mahdollisuuden kehittyä työurallasi? Oletko tiimipelaaja? Toivomme Sinua osaksi moniammatillista tiimiämme vakituiseen työsuhteeseen Lohjan sairaalan erikoissairaanhoidon vuodeosastolle. Hoidamme  täällä monierikoisalaisia kirurgisia sekä ortopedisia ja traumatologisia potilaita. Emme oleta Sinun hallitsevan kaikkia potilasryhmiä heti, vaan panostamme hyvään perehdytykseen ja parityöskentelyyn.

Osastomme hoitotyötä luonnehtii monipuolisuus, vaihtelevuus, haasteellisuus ja kiinnostavuus.  Meille on tärkeää potilaslähtöinen, yksilöllinen ja potilaiden tarpeen mukainen hoito – aito välittäminen. Tärkeäksi koetaan myös työn itsenäisyys sekä yhteistyö ja vuorovaikutus osaston moniammatillisen tiimin, kollegoiden, potilaiden ja heidän läheistensä kanssa. Arvostamme kokemusta esh:n vuodeosastotyöstä, molempien kotimaisten kielien käyttöä potilaan hoidossa ja aktiivista työotetta.

Hyödynnämme  työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa  autonomista työvuorosuunnittelua, jossa suunnittelet itse työvuorosi yksikön toiminnan lähtökohdista. Meille on tärkeää, että viihdyt joukossamme. Halutessasi voit osallistua myös työn ulkopuolella kanssamme erilaisiin työhyvinvointia lisääviin tapahtumiin. 

Yksikkömme osastonhoitaja on HUSin vuoden 2021 palkittu huippuesihenkilö. Tule mukaan tiimiimme hyvän työn tekijäksi. 

Lohjan sairaanhoitoalue on yksi Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) tulosalueista. Sen tehtävänä on tuottaa ja hankkia erikoissairaanhoidon palveluja alueensa kuntien asukkaille tai muiden alueiden asukkaille sovitun työnjaon mukaisesti. Lohjan sairaanhoitoalueeseen kuuluvat Karkkila, Lohja, Siuntio ja Vihti. Lisätietoja HUSin toiminnasta ja yksiköstämme löydät kotisivuiltamme www.hus.fi 

 Aloitus sopimuksen mukaan. Uusissa työsuhteissa noudatamme 6 kk koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot:

oh Pipsa Vahteri puh. 050 4287689 
yh Tarja Vesanen puh. 040 724 2274 

 

Sairaanhoitaja Kirurgian ja Ortopedian vuodeosasto

HUS
Lohja
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 24.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus