Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Kirurgian poliklinikka

Kiinnostavatko sinua monipuoliset sairaanhoitajan työtehtävät kirurgian poliklinikalla Peijaksen sairaalassa Vantaalla? Haemme sairaanhoitajaa ortopedian tiimiin hoitovapaan sijaisuuteen. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Sijaisuus jatkuu 31.7.2022 saakka.

Peijaksen sairaalan kirurgian poliklinikka kuuluu Tukielin- ja Plastiikkakirurgian tulosyksikköön. Ajanvarauspoliklinikalle tullaan lähetteen perusteella kirurgiseen hoidon tarpeen arviointiin tai kontrollikäynnille. Erikoisalojamme ovat ortopedia, urologia ja gastroenterologia.

Poliklinikan yhteydessä toimii toimenpideyksikkö, jossa tehdään mm. maha- ja suolistotähystyksiä, virtsarakontähystyksiä ja muita virtsaelinten pientoimenpiteitä, sekä ortopedisiä paikallispuudutuksessa suoritettavia pientoimenpiteitä ja kipsaustoimenpiteitä. Lisäksi yksikköömme kuuluu monitoimipoliklinikka, jossa hoidetaan leikkaukseen tulevien potilaiden haastatteluita ja leikkaukseen valmistautumista.

Työskentely poliklinikalla on moniammatillista yhteistyötä. Kaikkien yhteisestä työpanoksesta muodostuu potilaan hyvä hoitotyö ja kohtaaminen. Haluamme kehittää toimintaamme Magneettisairaalan mallin mukaisesti.

Tarjoamme tilaisuutta työskennellä osaavassa ja innostavassa työyhteisössä, jossa on mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä päivätyö.

Tehtävänkuvaan kuuluu mm.
- Vastaanoton pitäminen
- Lääkärin avustaminen toimenpiteissä
- Pre-operatiiviset haastattelut ja potilaiden leikkaukseen valmistelu

Arvostamme hakijassa kokemusta ortopedisen potilaan hoitotyöstä, aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Työtehtäviin annetaan perehdytystä. Tuemme ammatillista kehittymistä tarjoamalla täydennyskoulutusta.

Tule mukaan joukkoomme ja ota rohkeasti yhteyttä. Tehhtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Haku päättyy 8.9.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Katja Sundström-Kuitunen, p. 050 427 9400

Sairaanhoitaja Kirurgian poliklinikka

HUS
Vantaa
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus