Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja kirurgian poliklinikka

Kiinnostaako sairaanhoitajan säännöllinen päivätyö mukavassa työyhteisössä?

Haemme sairaanhoitajaa perhevapaan sijaisuuteen Töölön Kirurgian poliklinikalle mukavaan ja moniammatilliseen työyhteisöömme. Aloitusajankohta 23.8.2021, tai sopimuksen mukaan, jatkuen tällä hetkellä 9.4.2023 saakka.

Meidän poliklinikalla viihtyvät hoitajat, jotka arvostavat säännöllistä päivätyötä ja viikonloppuvapaita. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Lisäansioista kiinnostuneiden on ollut mahdollista tehdä vapaaehtoista iltapoliklinikkatyötä säännöllisen työajan lisäksi. Meillä on hyvä työilmapiiri, jonne on mukava tulla joka päivä! Mahdollistamme ja tuemme osallistumista täydennyskoulutuksiin. Haluamme kehittää yhdessä aktiivisesti mm. perehdytystä, esihenkilötyötä, hoidon laatua ja asiakaskokemusta.

Kirurgian poliklinikka toimii lähete- ja jälkitarkastuspoliklinikkana Töölön sairaalan ortopedian ja traumatologian, käsikirurgian ja neurokirurgian erikoisaloilla. Työskentelemme Töölön sairaalan lisäksi Postitalossa Helsingin keskustassa. Sairaanhoitajan työ sisältää mm. leikkauspotilaiden haastattelua ja ohjausta, lääkärin vastaanotoilla työskentelyä sekä haavavastaanottotyöskentelyä.

Toivomme sinulta löytyvän itseohjautuvuutta ja aktiivisuutta sekä joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Koska hyvä työilmapiiri ja sujuva yhteistyö ovat meille tärkeitä, hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot ovat edellytyksiä tehtävään valitulta. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Haku päättyy 13.9.2021. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisätietoja,
Osastonhoitaja Rita Karmakka, p. 050 427 1844.

Sairaanhoitaja kirurgian poliklinikka

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus