Skip to main content

Sairaanhoitaja Kirurgian poliklinikka

Kiinnostaako sairaanhoitajan säännöllinen päivätyö mukavassa työyhteisössä?

Yhden sairaanhoitajan edetessä urallaan omassa yksikössämme, meillä vapautui vakituinen sairaanhoitajan toimi Töölön Kirurgian poliklinikan mukavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Aloitusajankohta 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Meidän poliklinikalla viihtyvät hoitajat, jotka arvostavat säännöllistä päivätyötä ja viikonloppuvapaita. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Lisäansioista kiinnostuneiden on ollut mahdollista tehdä vapaaehtoista iltapoliklinikkatyötä säännöllisen työajan lisäksi. Meillä on hyvä työilmapiiri, jonne on mukava tulla joka päivä! Mahdollistamme ja tuemme osallistumista täydennyskoulutuksiin. Haluamme kehittää yhdessä aktiivisesti mm. perehdytystä, hoidon laatua ja asiakaskokemusta.

Kirurgian poliklinikka toimii lähete- ja jälkitarkastuspoliklinikkana Töölön sairaalan ortopedian ja traumatologian, käsikirurgian ja neurokirurgian erikoisaloilla. Työskentelemme Töölön sairaalan lisäksi Postitalossa Helsingin keskustassa. Sairaanhoitajan työ sisältää mm. leikkauspotilaiden haastattelua ja ohjausta, lääkärin vastaanotoilla työskentelyä sekä haavavastaanottotyöskentelyä.

Toivomme sinulta löytyvän itseohjautuvuutta ja aktiivisuutta sekä joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Koska hyvä työilmapiiri ja sujuva yhteistyö ovat meille tärkeitä, hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot ovat edellytyksiä tehtävään valitulta.

Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisätietoja.

Haku päättyy 29.9.2021. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Rita Karmakka, p. 050 427 1844.

Sairaanhoitaja Kirurgian poliklinikka

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus