Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Korva-, nenä- ja kurkkutautien päivystyspoliklinkka

Sinä sairaanhoitaja, joka pidät päivystystyöstä, pysähdy tähän ilmoitukseen. Etsimme sairaanhoitajan sijaista ainakin vuoden 2021 loppuun Korva-, nenä- ja kurkkutautien päivystyspoliklinikalle.

Päivystyspoliklinikkamme muodostaa pienen toimivan työyhteisön ajanvarauspoliklinikkamme yhteydessä (esim. iltavuoroissa vain 2 sairaanhoitajaa työvuorossa). Potilaat hakeutuvat meille lähetteen perusteella, joten potilaat eivät kävele suoraan kadulta.  Heillä on erilaisia erikoisalueemme oireita eli esim. huimausta, murtumia, tulehduksia tai nenäverenvuotoa.

Tarjoamme vaihtelevaa päivystyksellistä kolmivuorotyötä ja saat itse olla mukana suunnittelemassa työvuorojasi (työaika-autonomia). Jos sinua kiinnostaa päivystystyö, olet joustava ja ennen kaikkea potilaslähtöisyys on tärkeä arvosi hoitotyössä, laita ihmeessä hakemus meille. 

Täytämme sijaisuuden heti sopivan sijaisen löydettyämme, joten toimi nopeasti. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Lisätietoja

Lisätietoja saat, kun soittelet Laura al- Hellolle (osastonhoitaja) puh. 050 427 9330 tai Carita Sainiolle (ylihoitaja) puh. 050 427 9729.

Sairaanhoitaja Korva-, nenä- ja kurkkutautien päivystyspoliklinkka

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 28.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus