Skip to main content

Sairaanhoitaja, Kotikuntoutus

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut, hae nyt työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on laadukas hoitotyö ja kuntoutus! Meillä Kotikuntoutuksessa työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Sairaanhoitajan työ kotikuntoutuksessa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Sairaanhoitaja toimii asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä ohjaten ja tukien tiimin lähihoitajia. Sairaanhoitaja vastaa tiiminsä asiakkaiden hoidon ja kuntoutuksen suunnittelusta. Lisäksi sairaanhoitaja toimii vuorovastaavana tehden tiivistä yhteistyötä Espoon sairaalan kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: Kotikuntoutus, Piispantilankuja 6A
Työaika: Työ on jaksotyötä (114,45h/3vkoa), johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Sairaanhoitajilla iltavuoroja on 3 vkon listalla 4
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia. Espoon kotihoito tarjoaa 1.5.2022 alkaen ja 30.11.2022 asti kotihoidon työntekijöille mahdollisuutta hakea enintään 600 € arvoista ajokorttistipendiä. Stipendi haetaan autokoulun maksukuittia vastaan. Stipendin saamisen edellytyksenä on, että työntekijä on ollut työsuhteessa kotihoitoon ajokortin suorittamisen aikana. Tarkemmat tiedot ajokorttistipendin hakemisesta saat rekrytoivalta esihenkilöltä

Arvostamme kokemusta kotona tehtävästä työstä, kykyä itsenäiseen työhön, hyvää paineensietokykyä ja positiivista asennetta. Sekä sujuvaa kirjallista ja suullista suomenkielen taitoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa palveluvastaava Minna Coutinho, 0406368517
Työpaikan osoite: Piispantilankuja 6A, 02240 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2691,14 €/kk
Työ alkaa: 29.8.2022 - 2.4.2023 /sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 22.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1140-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 15.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11517652

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja, Kotikuntoutus

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.08.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti