Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Kotisairaala

Oletko kiinnostunut kotiin vietävästä vaihtelevasta hoitotyöstä. Olet tervetullut toimivaan kotisairaalan hoitotiimiin. 

Haemme HUS/Lohjan sairaalan medisiinisen tulosyksikön kotisairaalaan yhtä sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä. Sijaisuus on 30.9.2022 asti.

Yksikkö toimii jokaisena viikonpäivänä ja hoitajat työskentelevät aamu ja iltavuoroissa tehden käyntejä potilaiden koteihin. Koska potilaan hoito tapahtuu kotona, omaiset ovat tiiviisti mukana potilaan arjessa. Lisäksi potilaat tarvitsevat tukea, ohjausta ja läsnäoloa saavuttaakseen mahdollisimman hyvän elämänlaadun.

Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Lisäksi tarvitaan kykyä sekä potilaan että hänen perheensä lähtökohtia huomioivaan työskentelyotteeseen. Sinut perehdytetään kotisairaalatoimintaan etkä alussa toimi yksin vuoroissa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, uuden oppimisen halua, sitoutumista oman ammattitaidon ja yksikön toiminnan kehittämiseen.

Työ sisältää erikoissairaanhoitoon liittyviä tehtäviä ja toimenpiteitä mm. suonensisäistä lääkehoitoa, palliatiivista ja saattohoitopotilaan kivun hoitoa. IV-luvat päivitetään HUSin vaatimusten mukaisesti ennen töiden alkua. Työpisteisiin kuljetaan sairaalan leasing-autolla, joten tehtävä edellyttää voimassa olevan ajokortin.

Olet tervetullut osaavaan joukkoomme kehittämään kotisairaalan toimintaa!

Haku päättyy 13.10.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

osastonhoitaja Satu Munck p. 050 344 2176

ylihoitaja Eija Lamberg p. 050 427 7779

Sairaanhoitaja Kotisairaala

HUS
Lohja
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 29.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Salo
Tuusulan kunta / co Mercuri Urval
Tuusula