Skip to main content

Sairaanhoitaja, kotiutustiimi, Espoon sairaala

Tule sairaanhoitajaksi kotiutustiimiin, meillä potilas on pääosassa ja työyhteisössä hyvä henki!

Tiimiimme kuuluu kuusi sairaanhoitajaa sekä palveluohjaaja ja fysioterapeutti. Tavoitteenamme on turvallinen kotiutuminen. Kotiutustiimi on keskeinen toimija potilaan kotiutumisessa sairaalan ja kodin välillä. Työn työaikaprosentista sekä aloitusajankohdasta voidaan sopia erikseen, joten työt on mahdollista aloittaa aikaisemmin tai myöhemmin.

Työsi kotiutustiimissä sisältää potilaan kanssa yhdessä hänen toimintakykynsä ja palveluidentarpeensa arvioita ja jatkohoidon suunnittelua. Sairaanhoitajana kotiutustiimissä teet myös paljon potilaan ja hänen läheistensä ohjausta. Työtä teet päivystyspoliklinikalla ja erikoissairaanhoidon osastoilla sekä puhelimitse. Työhösi kuuluu myös kotikäynnit potilaiden kotiin. Kotiutustiimin sairaanhoitaja toimit myös linkkinä sairaalan ja kotihoidon välillä.

Työsuhteen alussa järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen. Työ on kaikkina viikonpäivinä tapahtuvaa 2-vuorotyötä. Tehtävässä ei ole yövuoroja. Työ ei edellytä i.v.-lupaa.

Työpaikan nimi ja osoite: Kotiutustimi, Espoon sairaala, Karvasmäentie 6
Työaika: jaksotyö 114h 45 min / 3 viikon jakso, kaksivuorotyö
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja. Sairaanhoitajaopiskelijat, joilla on suoritettuna 140 op huomioidaan valinnassa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Susanna Mäntyniemi, 050 3382509.
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2691,14 €/kk
Työ alkaa: 4.7.2022 - 2.10.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 07.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1054-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 23.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11487458

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä