Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Kuntoutus

Arvostamme kokemusta selkäydinvauriopotilaan hoitotyöstä.

Haemme HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan Sisätaudit ja kuntoutus tulosyksikön Kuntoutuksen linjan Selkäydinvammapoliklinikalle sairaanhoitajaa moniammatilliseen tiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.21 - 28.2.2022.

Selkäydinvammapoliklinikka vastaa HUS Erva-alueella selkäydinvammaisten akuuttivaiheen hoidon ja välittömän kuntoutuksen jälkeisestä elämänikäisestä seurannasta (life time care). Poliklinikan seurantaan kuuluvat myös sairauden aiheuttamat ja synnynnäisen selkäydinvaurion saaneet henkilöt.

Työskentely poliklinikalla on moniammatillista yhteistyötä, jossa kaikkien yhteisestä työpanoksesta muodostuu potilaan hyvä hoito ja kohtaaminen. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja oman työn organisointiin sekä hyviä yhteistyö - ja vuorovaikutustaitoja moniammatillisessa työyhteisössä.

Arvostamme kokemusta selkäydinvauriopotilaan hoitotyöstä; selkäydinvauriopotilaan ohjausta virtsarakon, suolen ja seksuaalitoimintojen muutoksissa sekä ravitsemukseen ja ihon hoitoon liittyvissä kysymyksissä. Edellytämme sitoutumista poliklinikan työyhteisön toiminnan ja potilashoidon kehittämiseen.

Tysuhteen aloitus 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Täytämme avoinna olevan tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy 20.10.2021. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Sari Manninen p. 050 428 6186 tai ylihoitaja Markku Laitila p. 050 427 6417.

Sairaanhoitaja Kuntoutus

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 23.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus