Skip to main content

Sairaanhoitaja, lähihoitaja, 3 paikkaa

Sairaanhoitaja, lähihoitaja, 3 paikkaa, Espoon kaupunki, Espoo Etsimme sairaanhoitajia, lähihoitajia tai alan opiskelijoita 1-5 kuukauden sijaisuuksiin Espoon sairaalan ortopediselle kuntoutusosastolle.

Sairaanhoitajat ja lähihoitajat toimivat osana moniammatillista tiimiä ja vastaavat potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tiimin kanssa. Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat laadukas hoito ja kuntoutus sekä kotoa kotiin -periaate.

Meillä potilas on pääosassa: hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti ja potilaan aktiivista kuntoutusaikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan. Espoon sairaala sijaitsee Jorvin kampuksella.

Osastolla hoidetaan ortopedisia kuntoutuspotilaita sekä geneerisiä potilaita. Osastolla on 60 potilaspaikkaa jakautuen 15 potilaan pienryhmiin.

Valinnassa otamme huomioon tutkinnossa suorittamasi suuntaavat/syventävät teoriaopinnot ja harjoittelujaksot, aikaisemmat työkokemuksesi sekä intosi ja halusi oppia uutta erilaisissa yksiköissä.

Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Espoon sairaalan toimintoihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työtehtäviin ja työssä käytettäviin tieto- ym. järjestelmiin perehdytetään.

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Sijaisuudet täytetään heti, kun sopiva sijainen on löytynyt, joten täytä hakemus huolella ja jätä se ajoissa.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Ortopedinen kuntoutusosasto 2
Työaika: 114h 45min / 3 viikkoa, jaksotyö.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva terveydenhuollon amk-tutkinto (sairaanhoitaja) tai ammattitutkinto (lähihoitaja/perushoitaja), tai voit olla myös loppuvaiheen opiskelija. Opiskelijastatuksella työskentelevä sijainen toimii aina vakituisen henkilöstön tukemana ja valvomana.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta.

Tervetuloa ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaala sijaitsee Jorvin kampuksella. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista aikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti, ja kuntoutus jatkuu kotiutumisen jälkeen mm. etäyhteyksiä hyödyntäen. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan.
Espoon kaupunki on savuton työpaikka.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa: osastonhoitaja Nina Tuuras, p. 046 877 3657, [email protected] palveluvastaava Maria Jordan, p. 040 639 3004, [email protected]
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 ESPOO
Palkkaus: Tehtävän mukaan
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 24.06.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-604-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 16.04.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja, lähihoitaja, 3 paikkaa

Espoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 24.05.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti