Skip to main content

Sairaanhoitaja Lasten Kotisairaala yötyö

Oletko kiinnostunut yötyöstä? Haemme sairaanhoitajaa yötyöhön Lasten kotisairaalaan pitkäaikaistiimiin.

Lasten kotisairaalan hoitajana mahdollistat lapsen hoitamisen omassa kodissaan sairaalan sijasta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä lapsen vanhempien kanssa lapsen kotona. Työ edellyttää monipuolista osaamista, joustavuutta ja innostusta lasten parissa tapahtuvasta hoitotyöstä.

Työhön saat kattavan perehdytyksen ja opastusta moniammatilliselta tiimiltä, jonka kanssa teet yhteistyötä. Hus arvot ohjaavat työskentelyä ja työntekijänä olet mukaa kehittämässä toimintaa yhdessä hoitotiimin kanssa. Aikaisempi kokemus sairaan lapsen hoidosta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Tarjoamme itsenäisen työn, yksilöllisen perehdytyksen sekä jatkuvaa monipuolista koulutusta.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Sari Finne, puh. 050 428 4186
Ylihoitaja Tuula Korhonen, puh. 050 428 4309
 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. HUSissa hoitoa saa vuosittain noin 680 000 potilasta. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.  

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä pääset liittymään kansainvälisesti tunnettuun ja tunnustettuun osaajajoukkoon. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdeasunto ja vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUS on savuton työpaikka. 

Me yli 2000 lastentautien ammattilaista työskentelemme HUSissa päivittäin lasten ja nuorten parhaaksi. Hoidamme kaikkia pääkaupunkiseudun lasten erikoissairaanhoitoa vaativia sairauksia. Monien vaativien lastensairauksien hoito, esimerkiksi sydänkirurgia, elinsiirrot sekä vaikeiden syöpien hoito, on keskitetty Suomessa Uuteen lastensairaalaan.

Hae ennen 28.01.2022 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro:

Sairaanhoitaja Lasten Kotisairaala yötyö

HUS
Espoo
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus