Skip to main content

Sairaanhoitaja Lasten kotisairaalaan

Haemme sairaanhoitajaa vuosilomasijaisuuteen Lasten kotisairaalaan. Kotisairaalan akuuttipuolella työ koostuu pääosin kotikäynneillä tehtävästä hoitotyöstä, hoidamme usean erikoisalan 0-16-vuotiaita lapsipotilaita kotikäynneillä. Akuuttipuolen kotisairaalan työn lisäksi on tehtävään valitulla mahdollisuus tehdä yövuoroja kotisairaalan pitkäaikaistiimissä yhden lapsen kotona. Työssä korostuu perheiden kanssa tehtävä yhteistyö.

Lasten ja nuorten tulosyksikössä hoitotyötä ohjaa magneettisairaala viitekehys ja laatutyöskentelyä ohjaa JCI-laatujärjestelmä. Tehtävä edellyttää joustavuutta, hyvää oman työn organisointikykyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn Toivomme valitulta innostunutta työotetta ja halua olla mukana kehittämässä toimintaa yhdessä hoitotiimin kanssa.

Kokemus työskentelystä lasten erikoissairaanhoidossa katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä. Tarjoamme yksilöllisen perehdytyksen, sekä monipuolista koulutusta jatkuvasti kehittyvässä ja laajenevassa toimintaympäristössä. Ajokortti ja iv- lupa edellytetään. Kotikäynnillä sinulla on sairaalan auto käytössäsi.

Työ alkaa 1.10 21 tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 29.9.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Sari Finne, puh.050 428 4186

Ylihoitaja Tuula Korhonen, puh.050 428 4309

Sairaanhoitaja Lasten kotisairaalaan

HUS
Espoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus