Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Lasten leikkaus- ja anestesiaosasto

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen lasten Leikkaus- ja anestesiaosastolle, jossa monialainen osaaminen katsotaan eduksi. Henkilö perehtyy vastaanotto- ja kotiutuspuolelle (Leiko) ja myöhemmin osaamista on mahdollisuus laajentaa muihin päiväkirurgian perioperatiivisiin työtehtäviin. Tehtävä on aluksi 31.3.2022 asti, mahdollisuus työsuhteen jatkumiselle varmistuu myöhemmin.

Uuden lastensairaalan Leikkaus- ja anestesiaosastolla hoidetaan eri erikoisalojen potilaita vastasyntyneistä nuoriin aikuisiin. Osastollamme on valtakunnallinen vastuu lasten avosydän- ja elinsiirtokirurgiasta. Olemme jatkuvassa päivystysvalmiudessa. Päiväkirurginen hoitotyö ja Leiko-yksikkö ovat osa toimintaamme. Edellytämme sitoutumista magneettisairaalan ideologian mukaiseen toimintaan.

Aikaisempi työkokemus lasten hoitotyöstä katsotaan hakijalle eduksi.

Uusi lastensairaala luo upeat puitteet lasten perioperatiivisen hoitotyön kehittämiseen. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja sekä halua ja innostuneisuutta kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme hyvän henkilökohtaisen perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä urallasi. Tervetuloa osaksi innovatiivista ja kehittyvää työyhteisöämme.

Tervetuloa osaksi innovatiivista ja kehittyvää työyhteisöämme. Haku päättyy 11.10.2021. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Heli Järvelä, puh. 050 4270306.
Ylihoitaja Outi Simonen, puh. 050 428 4712.  

Sairaanhoitaja Lasten leikkaus- ja anestesiaosasto

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus