Skip to main content

Sairaanhoitaja Lasten teho-osasto

Tule mukaan intensiivialueen huipputiimiin, jossa hoidetaan neonatologian, tehohoidon ja perioperatiivisen hoidon lapsipotilaita. Panostamme hoitotyön laatuun ja olemme hakemassa kansainvälistä Magneettisairaala-statusta sekä JCI-akkreditointia lähivuosina.

Lasten teho-osasto sijaitsee Uuden lastensairaalan modernissa huipputeknologian ytimessä. Osastollamme hoidetaan 0-16-vuotiaita tehohoitoa vaativia potilaita. Meillä on valtakunnallinen vastuu lasten sydänkirurgian ja elinsiirtojen vaatimasta tehohoidosta. ECMO-keskus sijaitsee teho-osastolla.

Teho-osaston potilaat ovat hyvin sairaita sekä hoitoisuudeltaan raskaita, ja psykiatrisen sairaanhoitajan tehtävät teho-osaston tiimityössä nähdään hyvän hoidon edellytyksenä, jonka tavoitteena on tukea kaikkia lasten teho-osaston potilaita ja perheitä sekä auttaa ja tukea sairaanhoitajia työssään.

Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä halua kehittyä omassa työssäsi. Työ on pääasiassa päivätyötä. Kokemus lasten tehohoitotyöstä katsotaan eduksi.

Haku päättyy 18.8.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote. 

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Merja Vainio, puh. 050 427 0578.

Ylihoitaja Outi Simonen, puh. 050 428 4712.

Sairaanhoitaja Lasten teho-osasto

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 22.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus