Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Lastenpsykiatria

Etsimme sairaanhoitajaa vakituiseen työtehtävään HUS Lastenpsykiatrian Itäiselle alueelle. Toimipiste sijaitsee Helsingissä, Sörnäisissä. Työ on päivätyötä arkisin. Työ alkaa 24.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Sörnäisten vastaanotolla hoidetaan 6-12 –vuotiaita lapsia. Yksikön toimintaan kuuluu lähetekäsittely, lastenpsykiatrinen tutkimus ja hoito sekä konsultaatiot.

Sairaanhoitaja on moniammatillisen työryhmän jäsen. Hän tekee tiivistä yhteistyötä lapsen perheen kanssa. Koulut ja lasta hoitavat toimijat ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita.   

Sairaanhoitaja edustaa hoitotyön osaamisaluetta, ja käyttää työssään erilaisia näyttöön perustuvia hoitomenetelmiä. Toivomme, että olet kehitysmyönteinen. HUS lastenpsykiatria on mukana Lasten- ja nuorten tulosyksikön kanssa hakemassa JCI- ja magneettisairaalastatuksia; erinomaisen hoitotyön kehittäminen on meille tärkeää.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta lastenpsykiatrisesta tai psykiatrisesta hoitotyöstä. Perhe- ja verkostokeskeisten työtapojen tuntemus on tärkeää. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työotetta. Potilaiden tyytyväisyys ja henkilökunnan hyvinvointi ovat meille tärkeitä. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä.    

Perehdytämme sinut työtehtäviin HUS-perehdytysohjelman mukaisesti.  

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.      

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Sari Arpalahti p. 050 4286408

Ylihoitaja Katriina Anttila p.  050 4674928

Sairaanhoitaja Lastenpsykiatria

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 22.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus