Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Leikkaus- ja anestesia

Oletko kiinnostunut työskentelemään anestesia-ja /tai leikkaushoitajana leikkausosastollamme Lohjan sairaalassa? Yksikkömme työtä luonnehtii monipuolisuus, vaihtelevuus ja kiinnostavuus. Toivomme Sinut mukaan joukkoomme työskentelemään potilaan ja työyhteisömme parhaaksi.

Sairaanhoitaja Leikkaus- ja anestesiayksikköön

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään Lohjan sairaalaan leikkaus- ja anestesiayksikköön.

Lohjan sairaalan leikkaus- ja anestesiayksikössä hoidetaan useiden erikoisalojen potilaita. Meillä on 11 leikkaussalia, 3 heräämössä 16 paikkaa sekä leiko- ja päiväkirurgian tilat. Hoitohenkilökuntaan kuuluvat osastonhoitaja, 2 apulaisosastonhoitajaa, 57 sairaanhoitajaa ja yksi perushoitaja.

Olet etsimämme sairaanhoitaja, jos olet oma-aloitteinen ja haluat työskennellä yksikön yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja, joustavuutta sekä kykyä olla mukana muutoksissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään useilla erikoisaloilla, kiertämään eri työpisteissä ja kehittämään omaa osaamistasi.

Tehtävän aloitusaika on 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Työaikamuotona on jaksotyö, vuorotyön luonteinen. Uusissa työsuhteissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lohjalta on lyhyt matka ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemuksesi hakuajan loppuun (13.9.) mennessä.

Otathan yhteyttä. Annamme mielellämme lisätietoja.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot
Osastonhoitaja Riitta Herva, p. 050 427 3547 / 23.8.-13.9.2021
Ylihoitaja Tarja Vesanen, p. 040 724 2274 / 16.8.-13.9.2021  

 

Sairaanhoitaja Leikkaus- ja anestesia

HUS
Lohja
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus