Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Leikkaus- ja anestesiaosasto

Haemme HUSin Hyvinkään sairaalan operatiivisen tulosyksikön leikkausosastolle kahta (2) instrumentoivaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Arvostamme potilaslähtöistä ja joustavaa työotetta, innovaatiokykyä ja hyviä työyhteisötaitoja. Kokemus leikkaussalityöstä sekä vuorovastaavan tehtävistä katsotaan eduksi.
Hyvinkään sairaanhoitoalueen kasvava väestöpohja on lähes 200 000 ja leikkausosastollamme tehdään monipuolisesti usean eri erikoisalan leikkaustoimenpiteitä.

Käytössämme on modernit elokuussa 2019 käyttöönotetut leikkaussali- ja heräämötilat. Hoidamme gastroenterologisia, urologisia, ortopedisia, plastiikkakirurgisia, gynekologisia, lastenkirurgisia sekä KNK-potilaita. Lisäksi anestesia-, heräämö- ja synnytystoiminta on monipuolista ja vilkasta. Elektiivistä leikkaustoimintaa tehdään 12 leikkaussalissa.

Ammatillisesti tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja vaativan työn, jossa voi kehittää omaa työtään hyvässä ilmapiirissä. Odotamme hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä ja kehittävää työotetta sekä halua toimia perioperatiivisessa työympäristössä, jossa on nopeasti muuttuvia tilanteita. Työ on kolmivuorotyötä yhden päivystystiimin ollessa aina paikalla 24/7. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja noudatamme uusissa työsuhteissa kuuden kuukauden koeaikaa.

Ole mukana sairaalassa ja työyhteisössä, jossa Sinua ja kokemustasi tarvitaan ja arvostetaan. Upea paikka oppia ja olla osa huipputiimiä - Tervetuloa!

Lähetä hakemus hakuajan loppuun 8.11.2021 mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Anna Fastberg-Ilkas p. 040 635 0886 ja ylihoitaja Marko Knuutila p. 040 357 9241.

Sairaanhoitaja Leikkaus- ja anestesiaosasto

HUS
Hyvinkää
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 19.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus