Skip to main content

Sairaanhoitaja Leikkaus yksikkö

Haemme HUS Porvoon sairaalan leikkaus- ja anestesia yksiköömme SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Toimi täytetään 31.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Yksikkömme käsittää leikkaus- ja päiväkirurgisen- sekä leiko (leikkaukseen kotoa) -toiminnan. Valitun sairaanhoitajan ensisijainen sijoittumispaikka on leiko- yksikkö. Tulevaisuudessa myös muut yksikkömme toiminnat voivat olla mahdollisia.

Sairaanhoitajamme työskentelevät yksikössämme anestesia-, instrumentti-, valvovina hoitajina ja heräämöhoitajina sekä leiko-hoitajina. Heräämöissä teemme myös anestesiologisia toimenpiteitä ja puudutamme potilaita ennen leikkauksia. Päiväkirurgiset potilaat kotiutamme omasta heräämöstä ja kotiutustilasta. Leikossa sairaanhoitajat vastaanottavat ja valmistelevat leikkauksiin tulevia potilaita.

Meillä Sinä tulet työskentelemään on arkisin klo 7–18. Täydennettynä varalla ololla. Leikossa työaika on 7–15.

Toimimme yhteistyössä seuraavien erikoisalojen lääkäreiden kanssa: yleiskirurgia, gastrokirurgia, ortopedia, urologia, gynekologia, plastiikkakirurgia, KNK-kirurgia sekä lastenkirurgia. Lisäksi osallistumme pientoimenpiteisiin ja yksikkömme tarjoaa anestesiologisia palveluita esimerkiksi endoskopialle.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme antaa potilaille hoitoa molemmilla kotimaisilla kielillä. Toteutamme työssämme HUSin arvojen; kohtaamisen, yhdenvertaisuuden ja edelläkävijyyden mukaista potilashoitoa.

Katsomme eduksi kokemuksen perioperatiivisesta hoitotyöstä, potilastietojärjestelmiemme tuntemuksen sekä molempien kotimaisten kielten hallinnan.

Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa.

HUS Porvoon sairaala on monipuolinen ympäri vuorokauden palveleva lähisairaala. Sairaalalla on ilmaisia pysäköintipaikkoja ja mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Pääkaupunkiseudulta on arkisin järjestetty maksuton bussikuljetus. Olemme mukana perheystävällinen työpaikka –hankkeessa.

Porvoo on idyllinen ja kaunis kaksikielinen kaupunki, jossa on laadukkaat palvelut, kulttuuritarjontaa, kaunis luonto ja hyvät liikuntamahdollisuudet. Katso tunnelmia Porvoon sairaalasta http://bit.ly/2HwQnon https://www.youtube.com/watch?v=zERXtTkKn9A

Tule Meille hyvän työn tekijäksi. Lähetä hakemuksesi pian! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Meillä on lisäksi avoinna kevään mittainen sairaanhoitajan sijaisuus yksikössämme.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot:

Annamme mielellämme lisätietoja!

Yksikön toiminnasta osastonhoitaja Riikka Rantanen p. 050 308 7631 ja rekrytointi prosessista rekrytoija Satu Ahonen p. 040 516 8014

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. HUSissa hoitoa saa vuosittain noin 680 000 potilasta. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.  

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä pääset liittymään kansainvälisesti tunnettuun ja tunnustettuun osaajajoukkoon. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdeasunto ja vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUS on savuton työpaikka. 

HUS Porvoon sairaala on monipuolinen ympäri vuorokauden palveleva lähisairaala. Tarjoamme sinulle joustavan moniammatillisen työyhteisön kehittämismahdollisuuksineen ja mukavat työkaverit. Sairaalalla on ilmaisia pysäköintipaikkoja ja mahdollisuus työsuhdeasuntoihin. Porvoo on idyllinen ja kaunis kaksikielinen kaupunki, jossa on laadukkaat palvelut, kulttuuritarjontaa, kaunis luonto ja hyvät liikuntamahdollisuudet. 

Hae ennen 28.01.2022 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Sairaanhoitaja Leikkaus yksikkö

HUS
Porvoo
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus