Skip to main content

Sairaanhoitaja Leikkausosasto

Haluatko työskennellä energisessä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä?

Haemme Peijaksen anestesia- ja leikkausosastolle L vakituiseen työsuhteeseen kahta (2) perioperatiivisesta sairaanhoidosta kiinnostunutta sairaanhoitajaa, jotka ovat jatkossa valmis osaamisensa laajentamiseen perioperatiivisen sairaanhoitajan eri työrooleissa. 

Arvostamme sinussa positiivista työotetta, halua oppia uutta ja olla mukana kehittämässä päiväkirurgisen ja lyhytjälkihoitoisen kirurgisen potilaan hoitotyötä. Eduksi katsotaan monipuolinen kokemus perioperatiivisesta ja/tai päiväkirurgisesta leikkaushoitotyöstä sekä syventävät ja/tai erikoistumisopinnot perioperatiivisesta hoitotyöstä. 

Peijaksen anestesia- ja leikkausosastolla L hoidetaan monipuolisesti ortopedisia ja urologisia potilaita, mukaan lukien robottikirurgia. Leikkaussaleja on kahdeksan ja yksikköömme kuuluu 18-paikkainen heräämö. Työaikamuoto on päivätyönluonteinen jaksotyö ja työaika sijoittuu arkipäiviin. 

HUS Leikkaussalit, teho- ja kivunhoito (ATeK) tulosyksikkö vastaa HYKS-alueen leikkausosastoista, anestesiatoiminnoista, teho- ja tehovalvontaosastoista, kivunhoidosta sekä välinehuollosta. Hoidamme kriittisesti sairaita erikoissairaanhoidon potilaita. HUSin visiona on toimia terveydenhuollon suunnannäyttäjänä, ja toimintaa ohjaavia arvoja ovat kohtaaminen, yhdenvertaisuus ja edelläkävijyys. 

Hakijaa pyydetään laskemaan ja merkitsemään hakemuksensa yhteyteen kokonaistyökokemuksensa perioperatiivisesta- ja tehohoitotyöstä (kuinka monta vuotta ja kuukautta yhteensä), sekä erittelemään, paljonko hakijalla on työkokemusta nimenomaan perioperatiivisesta- ja/tai tehohoitotyöstä ja mainitsemaan, mistä paikoista (missä sairaalassa ja millä leikkausosastoilla tai tehoilla) työkokemus on hankittu.

Tehtävän aloitus on elo-syyskuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot
Tiedusteluihin vastaavat ja lisätietoja antavat osastonhoitaja Anu Pellikka anu.pellikka@hus.fi, p. 050 427 2679 ja ylihoitaja Satu Poikajärvi satu.poikajärvi@hus.fi, p. 050 427 2256.

Sairaanhoitaja Leikkausosasto

HUS
Vantaa
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 22.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus