Skip to main content

Sairaanhoitaja Leikkausosasto

Löydä tulevaisuuden työpaikkasi Puistosairaalasta! Päätös minkä teet tänään - voi muuttaa kaikki huomispäiväsi. 

Kiinnostaako sinua sairaanhoitajan työ Puistosairaalan leikkausosastolla? Etsimme moniammatilliseen ja osaavaan tiimiimme huippuosaajia tai sellaiseksi haluavia!

Löydä tulevaisuuden työpaikkasi Puistosairaalasta! Päätös minkä teet tänään - voi muuttaa kaikki huomispäiväsi. Kiinnostaako sinua sairaanhoitajan työ Puistosairaalan leikkausosastolla? Etsimme moniammatilliseen ja osaavaan tiimiimme huippuosaajia tai sellaiseksi haluavia!
Olemme saaneet Puistosairaalan lisääntyvän leikkaustoiminnan mahdollistamiseen uusia sairaanhoitajan vakansseja, minkä lisäksi haettavana on nyt kaksi tällä hetkellä sijaisuutena hoidettua sairaanhoitajan tointa. Yhteensä haemme uuden toimintamallin mukaisesti vakituiseen työsuhteeseen kymmentä (10) perioperatiivisesta hoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa, jotka ovat jatkossa valmiit osaamisensa laajentamiseen joko perioperatiivisen sairaanhoitajan eri työrooleissa tai osastorajat ylittäen tehohoitotyöhön.

Puistosairaalan anestesia- ja leikkausosasto muodostuu nykyisistä Kirurgisen sairaalan anestesia- ja leikkausosasto L:stä ja Töölön sairaalan Plastiikkakirurgian anestesia- ja leikkausosastosta. Leikkaustoiminta peruskorjatussa Lastenklinikan kiinteistössä käynnistyy maanantaina 25.10.2021. Anestesia- ja leikkausosastolla tullaan hoitamaan rintarauhas-, plastiikka-, laskimo- ja leukakirurgisia sekä suu- ja hammassairauksien potilaita. Leikkaussalien (11) ja yleisanestesiahammashoitohuoneiden lisäksi toimintaa on heräämössä ja ns. ulkopisteanestesioissa.

Hoitotyön laatu ja potilaslähtöisyys, näyttöön perustuva toiminta, arvostava kohtaaminen sekä kollegiaalisuus ovat keskeisiä toimintaamme ohjaavia arvoja. Kokemus anestesia- ja heräämöhoitotyöstä, leikkaushoitotyöstä ja/tai tehohoitotyöstä katsotaan eduksi tehtäviä täytettäessä. Tarjoamme sinulle yksilöllisen perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä sairaanhoitajan ammattiuralla, osallistua monipuolisiin koulutuksiin sekä HUSin laajat työsuhde-edut. Osaston työaikamuoto on jaksotyöaika (päivätyöluonteinen).

Tervetuloa työkaveriksemme! Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan 6.8.2021 loppuun mennessä.
 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot
Kerromme mielellämme lisää sairaanhoitajan työtehtävistä Puistosairaalan anestesia- ja leikkausosastolla sekä muista työmahdollisuuksista tulosyksikössämme.

Tiedusteluihin vastaavat ja lisätietoja antavat osastonhoitaja Anniina Salo (2.-6.8.2021) puh. 050 427 1953, vs. osastonhoitaja Marja Lampola (19.7.–1.8.) puh. 050 427 2492 sekä ylihoitaja Jarmo Nivalainen (19.–30.7.) puh. 050 427 2334.

Sairaanhoitaja Leikkausosasto

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 17.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus