Skip to main content

Sairaanhoitaja, Malmin sairaala

Haemme Helsingin sairaalaan Malmille sairaanhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin osastoille ja varahenkilöstöön. Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Malmin sairaalassa on 5 osastoa. Osastot ovat 25 paikkaisia geriatrisia kuntouttavia akuuttiosastoja. Potilaat tulevat osastoille hoitoon jonkin akuutin terveydentilassa taphtuneen muutoksen vuoksi pääsääntöisesti HUSin Malmin päivystyksen kautta.

Hoitotyö osastoilla on monipuolista liittyen potilaan akuutin sairauden hoitamiseen, toimintakyvyn edistämiseen ja parantamiseen sekä turvallisen kotiutuksen järjestämiseen. Työ osastolla on kolmivuorotyötä.

Varahenkilöstössä työ on kaksivuorotyötä. Varahenkilö työskentelee suunniteltujen työvuorojen mukaisesti osastolla korvaamassa hoitajaa, joka on poissa äkillisen syyn vuoksi. Malmin sairaalan varahenkilöt työskentelevät Malmin sairaalan ja Suursuon sairaalan osastoilla. Työsuhteen alussa vuorot ovat Suursuon sairaalassa.
 
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvät kliiniset taidot, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, kykenet työskentelemään moniammatillisen tiimin jäsenenä itsenäisesti. LIsäksi toivomme sinulta hyvää paineensietokykyä, joustavuutta ja ammatillista työotetta. Eduksi katsomme työkokemuksen sairaalan osastolla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn moniammatillisessa tiimissä, hyvän perehdytyksen sekä hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Sairaalassamme toimii opetushoitaja perehdyttämisen ja kliinisten taitojen oppimisen tukena. Hyödynnämme myös simulaatiokoulutusta osaamisen kehittämisessä. Saat lisäksi työterveyshuollon ja työsuhdematkalippuedun sekä tarvittaessa työsuhdeasunnon.

Haastattelut aloitetaan hakemusten saavuttua.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Sijaisuuteen huomioimme sairaanhoidon opiskelijat, joilla voimassa oleva opiskeluoikeus ja suoritettu vaadittava opintopistemäärä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Yhteystiedot: Ylihoitaja Mari Muhonen p. 050 341 7080, mari.muhonen@hel.fi
Työpaikan osoite: Talvelantie 6, 00700 HELSINKI
Palkkaus: 2618,42
Työ alkaa: 31.5.2021 - 31.12.2021
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 28.05.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-03-760-21
Ilmoitus jätetty: 04.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sairaanhoitaja, Malmin sairaala

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus