Skip to main content

Sairaanhoitaja, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Hei, sinä mielenterveys- ja päihdetyön ammattilainen, joka etsit uusia haasteita työurallesi!
Etsimme nyt sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluiden tiimiin, jonka tämänhetkinen sijoituspaikka on Matinkylässä Kalaonnentiellä.
Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalvelut on suunnattu aikuisille, 18-vuotta täyttäneille kuntalaisille. Palvelumme on suunnattu lievistä ja keskivaikeista mielenterveyden sekä päihteidenkäytön pulmista kärsiville, ja ne ovat osa perusterveydenhuollon palveluita.
Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa hoitojaksotyöskentelyyn. Tehtävässä on mahdollisuus myös päästä ohjaamaan ryhmiä.
Etsimme moniammatilliseen tiimiin aktiivista, innostunutta ja motivoitunutta sairaanhoitajaa, jolla on työssään ratkaisukeskeinen ote, sekä kyky sietää keskeneräisyyttä. Odotamme sinulta valmiuksia sekä yksintyöskentelyyn että tiimityöhön.
Tiimissä työskentelee sairaanhoitajia, psykologeja sekä lääkäri.
Tarjoamme sinulle itsenäisiä, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä, kollegojen ja lähiesihenkilön tuen, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan sekä ammatilliseen kehittymiseen sekä kattavan perehdytyksen. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua Terapiat etulinjaan -hankkeen kautta etulinjan lyhytterapeutiksi. Olemme pilottikuntana mukana Terapiat Etulinjaan -hankkeessa vuonna 2022. Pääset siis mukaan reilun vuoden mittaiseen koulutukseen, jonka päätteeksi osallistuja saa Etulinjan lyhytterapeutti -sertifikaatin.

Työpaikan nimi ja osoite: Kalaonnentie 8, 02230, Espoo
Työaika: 37,75 h/vko. Päivätyö liukumalla. Mahdollisuus hybridityöhön.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme:
Kokemusta itsenäisestä vastaanottotyöstä ja työskentelystä moniammatillisessa tiimissä. Koulutusmyönteisyyttä ja halua jalkauttaa uusia, tutkittuja ja hyväksi havaittuja menetelmiä käytäntöön.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antavat; Palveluesimies Marjo Eteläpää 043 825 9826 / Palveluvastaava Sanna Nylund 040 636 5991
Työpaikan osoite: Kalaonnentie 8, 02230 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2744,97 €/kk
Työ alkaa: 2.9.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 25.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1235-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 10.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11555779

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti