Skip to main content

Sairaanhoitaja, mielenterveyspalvelut

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Mielenterveyspalvelupiste Mieppi

Työavain: SOTE-02-333-22
Haku Päättyy: 22.07.2022 klo 16:00
Palkka: 2667.83 e/kk
Palvelussuhde: 15.8.2022
Työpaikan osoite: Jauhokuja 4, 00920, Helsinki

Meillä avautuu sairaanhoitajalle vakituinen paikka mielenterveyspalveluiden etulinjassa!

Matalan kynnyksen mielenterveyspalvelupiste -Mieppi on yli 13-vuotiaille nuorille ja aikuisille suunnattua maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua mielenterveysammattilaisen kanssa. Palvelupisteessä tarjotaan helposti saatavilla olevaa varhaista tukea ongelmatilanteissa, yhtenä tavoitteena ennaltaehkäistä vaikeuksien kasautumista ja mielenterveyden häiriöiden syntymistä.

Käynnistimme ensimmäisen Miepin toiminnan vuonna 2019 ja nyt toimipisteitä on kolme, Myllypurossa, Kalasatamassa sekä Haagassa. Palveluun hakeudutaan sähköisellä ajanvarauksella (Maisa-asiakasportaali), jättämällä sähköinen yhteydenottolomake, puhelimitse tai tulemalla ajanvarauksettomille walk in- vastaanotoille. Palvelua kehitetään koko ajan käyttäjälähtöisesti, esimerkiksi sähköisiä palveluja kehitetään osaksi Miepin palveluvalikoimaa.

Haemme nyt mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Myllypuron toimipisteeseen (Jauhokuja 4). Toimipisteessä työskentelee neljä sairaanhoitajaa, kaksi psykologia ja tiimin arjen toimintaa koordinoi team leader. Myllypuron Miepin aukioloaika on arkisin klo 8 - 18, iltapainotteisia työpäiviä on noin 1-2/viikko.

Terapiat etulinjaan- hankkeen myötä tarjoamme ammatillisen kehittymisen tueksi lyhytterapeuttista menetelmäkoulutusta, joka on kehitetty erityisesti perusterveydenhuollossa työskenteleville ammattilaisille. Tämän lisäksi panostamme vahvasti perehdytykseen sekä tarjoamme uuden työntekijän tueksi tarvittaessa ammatillista mentorointia.

Haastattelut pidetään elokuun aikana ja työ alkaa aikaisintaan 15.8. tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).Lisäksi edellytämme:

Aikaisempaa työkokemusta mielenterveyspalveluista ja/tai psykiatrisesta hoitosuhdetyöskentelystä sekä itseohjautuvaa, joustavaa ja kehittämisorientoitunutta työotetta.

Luemme eduksi:

Helsingin kaupungin ja Psykiatria- ja päihdepalveluiden palvelujärjestelmän tuntemus.
Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut täydennyskoulutusopinnot esim. kognitiivinen terapia sekä muut erilaiset ryhmä- ja yksilö- ja perheterapiakoulutukset.
Ruotsin kielen taito.

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Mirka Reinholm, osastonhoitaja
p. 040 5190317/mirka.reinholm@hel.fi (lomalla 27.6.-24.7.)

Sairaanhoitaja, mielenterveyspalvelut

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus