Skip to main content

Sairaanhoitaja Neurologia

Hei Sairaanhoitaja! Haemme HUS Hyvinkään sairaalan neurologian vuodeosastolle sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 1.1.–30.4.2022. Oletko kokenut ammattilainen vai juuri uraasi aloitteleva sairaanhoitaja?

Oletko kokenut ammattilainen vai juuri uraasi aloitteleva sairaanhoitaja? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään, laajentamaan ja kehittämään osaamistasi neurologisen potilaan hoitotyössä. Meillä ketään ei jätetä yksin, vaan hoidamme potilaita tiimeissä. Uransa alkuvaiheessa olevan sairaanhoitajan on turvallista kehittyä moniammatillisen tiimin keskellä neurologisen potilaan hoitotyön huippuosaajaksi. Työilmapiirimme on kehittämismyönteinen ja aktiivinen. Meillä pääset kehittämään hoitotyötä näyttöön perustuvasti.

HUS Hyvinkään sairaalan neurologian vuodeosasto kuuluu medisiiniseen tulosyksikköön. Vastaamme alueen neurologisten, erikoissairaanhoitoa tarvitsevien potilaiden hoidosta. HUSin visiona on toimia terveydenhuollon suunnannäyttäjänä. Toimintaa ohjaavia arvoja ovat kohtaaminen, yhdenvertaisuus ja edelläkävijyys. Medisiinisessä tulosyksikössä palvelulupauksenamme on asiantuntija lähelläsi.

Neurologian osastolla on 16 sairaansijaa, potilaiden hoitoajat ovat keskimäärin 5 vuorokautta. Potilaat tulevat meille pääsääntöisesti päivystyksestä. Työpäiväsi sisältää muun muassa hoitotyön suunnittelua, seurantaa ja toteutusta moniammatillisessa tiimissä. Työhön kuuluu potilaiden, läheisten ja omaisten ohjausta sekä tukemista. HUS on opetussairaala, joten pääset mukaan ohjaamaan opiskelijoita ja perehdyttämään uusia kollegoita.

Sairaanhoitajan työssä kohtaat potilaan asiakaslähtöisesti, arvostavasti ja empaattisesti. Hoitotyössä sinulla on tavoitteena potilaan turvallinen, laadukas ja potilaan omia voimavaroja tukeva hoitotyö. Arvostamme avoimuutta, positiivisuutta ja hyviä työyhteisötaitoja. Jos koet edellä kerrotun kuvaavan juuri sinua, voit olla meidän hakemamme henkilö. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksesi erikoissairaanhoidosta sekä kiinnostuksen neurologiseen hoitotyöhön.

Tuemme työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista keskitetyllä, toimintalähtöisellä työvuorosuunnittelulla ja työaikajoustoilla. Panostamme perehdyttämiseen, tiimityöhön ja työhyvinvointiin. Työssä jaksamista ja oman ammattitaidon ylläpitämistä tuemme koulutuksen ja perehdytyksen avulla sekä HUSin monipuolisilla työsuhde-eduilla. Hyvinkään sairaalaan on hyvät kulkuyhteydet ja henkilökunnalle on käytössä ilmaisia parkkitiloja. Noudatamme maksimissaan puolet työsuhteen kestosta olevaa koeaikaa.

Huomioimme haussa myös lähiaikoina valmistuvat sairaanhoitajaopiskelijat.

Työsuhde alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi 9.12.2021 mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoa antaa osastonhoitaja Kristiina Särkelä, p. 050 4277 558, kristiina.sarkela@hus.fi

Sairaanhoitaja Neurologia

HUS
Hyvinkää
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 25.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus