Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Neurologian osasto

Oletko rautainen sairaanhoitaja-ammattilainen, haluaisitko kehittyä, laajentaa ja kehittää osaamistasi neurologisen potilaan hoitotyöhön? Näkisitkö itsesi parhaiten työpaikassa, jossa moniammatillisen tiimin jäsenenä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhteisten työtapojen sujuvoittamiseen ja rakentamiseen? Tule meille työkaveriksi!

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen HUS Hyvinkään sairaalan neurologian osastolle. Meillä pääset osaksi mukavaa moniammatillista ja osaavaa tiimiä, oletpa sitten neurologisen hoitotyön huippuosaaja tai sellaiseksi haluava.

Työilmapiirimme on kehittämismyönteinen ja aktiivinen. Meillä voit olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa hoitotyötä näyttöön perustuvasti. Koet muutokset uusina mahdollisuuksina kehittää ja kehittyä työssäsi. Sairaanhoitajan työssä kohtaat potilaan asiakaslähtöisesti, arvostavasti ja empaattisesti. Työssä sinulla on tavoitteena potilaan turvallinen ja laadukas kuntouttava hoitotyö. Arvostamme avoimuutta, positiivisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Jos koet edellä kerrotun kuvaavan juuri sinua, voit olla meidän hakemamme henkilö. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksesi erikoissairaanhoidosta sekä kiinnostuksen neurologiseen hoitotyöhön.

HUS on Suomen suurin erikoissairaanhoidon toimija työnantaja. Meille HUSlaisille on tärkeää yhdenvertaisuus, kohtaaminen ja edelläkävijyys. Medisiinisessä tulosyksikössä palvelulupauksenamme on asiantuntija lähelläsi. Hyvinkään sairaalaan on hyvät kulkuyhteydet ja henkilökunnalle on käytössä ilmaisia parkkitiloja.

Työpäiväsi sisältää muun muassa hoitotyön suunnittelua, seurantaa ja toteutusta moniammatillisessa tiimissä. Työhön kuuluu potilaiden, läheisten ja omaisten ohjausta sekä tukemista. HUS on opetussairaala, joten pääset mukaan ohjaamaan opiskelijoita ja perehdyttämään uusia kollegoita.

Tuemme työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista keskitetyllä, toimintalähtöisellä työvuorosuunnittelulla ja työaikajoustoilla. Panostamme perehdyttämiseen, tiimityöhön ja työhyvinvointiin. Työssä jaksamista ja oman ammattitaidon ylläpitämistä tuemme koulutuksen ja perehdytyksen avulla sekä HUSin monipuolisilla työsuhde-eduilla.

Työsuhde alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Uusissa työsuhteissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Lähetä hakemuksesi 27.10.2021 mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Huomioimme haussa myös lähiaikoina valmistuvat sairaanhoitajat.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, kerron mielelläni sinulle lisää.
Osastonhoitaja Kristiina Särkelä, kristiina.sarkela@hus.fi
19.10. klo 13-14 ja 26.10. klo 10-11, puhelimitse p. 050 4277 558.

 

Sairaanhoitaja Neurologian osasto

HUS
Hyvinkää
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 13.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus