Skip to main content

Sairaanhoitaja, nuorisopoliklinikka Nupoli

Hei sairaanhoitaja, etsitkö uusia tuulia tai vaihtelua työhösi?

Haemme nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluista kiinnostuneita sairaanhoitajia (2 paikkaa) sijaisuuksiin Nuorisopoliklinikka Nupoliin. Haussa meillä on opintovapaan sijaisuus 31.1.2022-31.8.2023 ja toinen sijaisuus 314.1.-31.12.2022. Työn aloitus sovittavissa, mutta toivomme aloitusta alkuvuodesta.

Nupoli on osa Espoon kaupungin mielenterveys- ja päihdepalveluita ja palvelut on tarkoitettu 13-22-vuotiaille nuorille. Palvelumme ovat osa perusterveydenhuollon palveluita. Palvelut ovat suunnattu lievistä ja keskivaikeista mielenterveyden sekä päihteidenkäytön pulmista kärsiville nuorille.

Nupolin sairaanhoitajan työtehtävät muodostuvat nuoren hoidon tarpeen arvioinnista, yksilö- ja hoitojaksotyöskentelystä sekä verkostotyöstä. Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu myös ryhmien vetämistä. Sairaanhoitaja toimii Nupolissa moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Työpiste sijaitsee Perkkaalla Nupolin toimipisteessä Komentajankadulla tai vaihtoehtoisesti Matinkylässä Kalaonnentiellä.

Työssäsi menestyt hyvin asiakaslähtöisellä ja itsenäisellä työotteella. Perustehtävässä suoritumista tukee lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukyky. Toivomme, että sinulla on osaamista ja kokemusta mielellään itsenäisestä vastaanottotyöstä ja kokemusta myös työskentelystä nuorten kanssa.

Tarjoamme työsi tueksi perehdytyksen, kokeneiden ja ammattitaitoisten kollegoiden tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja kehittämiseen. Sinua odottaa Nupolissa ammattitaitoinen ja mukava työryhmä!

Työpaikan nimi: Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Nuorisopoliklinikka Nupoli
Työaika: 37 h 45 min, liukuva työaika (SOTE-sopimus liite 4 mukainen työaika)
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja (hakuajan puitteissa valmistunut ja Valviran laillistama)

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme Espoon palvelujärjestelmän tuntemusta, työkokemusta mielenterveys- ja päihdepalveluista sekä nuorten parissa työskentelystä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Heidi Gåsman, p. 040 639 3161
Työpaikan osoite: Komentajankatu 5 A, 3. krs., 02600 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2691,14 €/kk
Työ alkaa: Sop. mukaan - 31.12.2022 tai - 31.7.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 28.01.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1867-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 14.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11161167

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä