Skip to main content

Sairaanhoitaja Nuorisopsykiatria

Haemme HUS Psykiatriaan Lohjan nuorisopsykiatrian tehostetun avohoidon yksikköön sairaanhoitajaa vakituisen työsuhteeseen!

Yksikkö tarjoaa nuorisopsykiatrisen erikoissairaanhoidon avopalveluita pääsääntöisesti Lohja – Vihti – Karkkila - Siuntio alueelle. Moniammatilliseen työryhmään kuuluu nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, neljä sairaanhoitajaa, osastosihteeri sekä osa-aikaisena toimintaterapeutti. Psykologin ja sosiaalityöntekijän palveluita saamme Lohjan nuorisopsykiatrian poliklinikalta.

Nuoren tutkimus ja hoito toteutuvat moniammatillisena yhteistyönä nuoren ja hänen perheensä ja verkostonsa kanssa. Sairaanhoitajan työnkuvaan sisältyy vastaanottotyön lisäksi ryhmien ohjaamista ja ns. jalkautuvaa toimintaa nuoren arkiympäristöön.

Työ on monipuolista ja edellyttää jatkuvaa itsen ja oman työn kehittämistä hoitotyön ammattilaisena. Tähän tuen tarjoavat HUS Psykiatrian tulosyksikön ja nuorisopsykiatrian linjan tarjoamat koulutukset, työnohjaus ja kokeneen työryhmän tuki.
Aiempi kokemus psykiatriassa ja/tai nuoruusikäisten kanssa työskentelystä katsotaan hakijalle eduksi.

Nuorisopsykiatrisen tehostetun avohoitoyksikön toimipiste on Lohjan keskustassa. Nuoria ja heidän perheitään tavataan myös Nummelan yksikössä ja nuorten omassa arkiympäristössä.
Tehostetun avohoidon käytössä on yksi leasing-auto.
Oman auton käyttömahdollisuus myös helpottaa eri työpisteidemme välillä kulkemista sekä erilaisiin verkostotapaamisiin osallistumista. Osa tapaamisista toteutetaan etäyhteydellä ja saat opastuksen siihen osana perehdytystä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Ennen toimen vastaanottamista tulee valitun hakijan esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain pykälien 48 ja 48 a mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

oh Auli Kiminki 050 400 6628

yh Teija Rintamäki 050 427 0026

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. HUSissa hoitoa saa vuosittain noin 680 000 potilasta. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.  

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä pääset liittymään kansainvälisesti tunnettuun ja tunnustettuun osaajajoukkoon. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdeasunto ja vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUS on savuton työpaikka. 

Hae ennen 27.05.2022 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Sairaanhoitaja Nuorisopsykiatria

HUS
Lohja
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus