Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Nuorisopsykiatria

Haemme sairaanhoitajaa Tikkurilan nuorisopsykiatrian intensiivisen avohoidon yksikköön päivätöihin alkaen 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Oletko sinä hakemamme ammattilainen, joka on valmis työskentelemään vastuullisessa työssä hyvän tiimiin tuella?

Intensiivisen avohoidon yksikössä hoidetaan 13-17-vuotiaita nuoria. Hoitojaksot kestävät 8 hoitopäivää. Nuoret ovat hoidossa ma-to klo 9-15.30. Nuorten hoitopäivään kuuluu päivittäin yksilökeskustelu, ryhmä- ja lisäksi yhteisöllistä toimintaa. Yksikössä on 6 paikkaa ja 4 hoitajaa. Lisäksi käytettävissä on erityistyöntekijöitä. Hoitojaksolle lähetteet tulevat nuorisopsykiatrian sisältä ja liittyvät yleensä voinnin huononemiseen tai tutkimuksellisiin syihin.

Sairaanhoitaja suunnittelee oman nuorensa hoitojakson tiimin tuella ja lisäksi osallistuu ryhmien suunnitteluun ja ohjaamiseen. Hoitotyössä käytämme paljon toiminnallisia menetelmiä. Lisäksi sairaanhoitaja vastaa vastuunuorensa osalta yhteydenpidosta perheeseen ja yhteistyötahoihin.

Hoitotyön tueksi tarjoamme hyvän perehdytyksen ja HUS ympäristössä hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. 

Toivomme Sinulla olevan hyvän ammattitaidon lisäksi nuorisopsykiatrian ammatillista työkokemusta ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 pykälän 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.      

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Sari Virtanen, p. 050 427 2676, sari.virtanen@hus.fi

Sairaanhoitaja Nuorisopsykiatria

HUS
Vantaa
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 29.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus