Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Nuorisopsykiatria

Haemme sairaanhoitajaa HUS Nuorisopsykiatrian avohoitoyksikköön Länsi-Uudenmaan alueelle 2.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Pääasiallinen toimipaikka sijaitsee Raaseporin mielenterveyskeskuksessa Tammisaaressa. Työskentelemme sekä ruotsin- että suomenkielellä.

Yksikkö tarjoaa nuorisopsykiatrisen erikoissairaanhoidon avopalveluita pääsääntöisesti Raaseporin, Hangon, Siuntion ja Inkoon alueelle sekä Lohjan ruotsinkielisille nuorille.

Työ tarjoaa näköalapaikan nuorisopsykiatriseen hoitoon ja tutkimiseen sekä mahdollisuuden työskennellä osana moniammatillista tiimiä. Hoitotyön tueksi tarjoamme myös HUSin hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Nuoren tutkimus ja hoito toteutuvat moniammatillisena yhteistyönä nuoren ja hänen perheensä ja verkostonsa kanssa. Sairaanhoitajan työnkuvaan sisältyy vastaanottotyön lisäksi ryhmien ohjaamista ja ns. jalkautuvaa toimintaa nuoren arkiympäristöön. Käytössämme on yksi leasingauto siirtymisiä varten.

Moniammatilliseen työryhmään kuuluu yhteensä kaksi lääkäriä, yhdeksän sairaanhoitajaa, kaksi psykologia, kaksi toimintaterapeuttia ja sosiaalityöntekijä sekä osastonsihteeripalvelut. Tarvittaessa saamme myös fysioterapeutin, liikuntaterapeutin ja ravitsemusterapeutin palveluja nuoren hoitoa tukemaan.

Osa potilas- ja verkostotapaamisista toteutuu etäkäynteinä ja näiden välineiden käyttöön saat tarvittavan perehdytyksen.

Toivomme Sinulla olevan hyvän ammattitaidon lisäksi nuorisopsykiatrian ammatillista työkokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta työskennellä moniammatillisessa työryhmässä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista ja kehittävää työskentelyotetta, joustavuutta ja valmiutta työskennellä eri toimipisteissä. Hoitotyön tueksi tarjoamme HUS ympäristössä hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Tervetuloa mukaan innovatiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön!

Tehtkelpoisuusehdotävän

Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot
Osastonhoitaja Auli Kiminki, p. 050 400 6628 ja osastonhoitaja Minna Mankinen, p. 050 453 2832.

Sairaanhoitaja Nuorisopsykiatria

HUS
Tammisaari
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 25.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus