Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Operatiiviset poliklinikat

Haemme joukkoomme HUSin Hyvinkään operatiiviselle poliklinikalle reipasta, ammattitaitoista ja polikliinisen hoitotyön kokemusta omaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävän tämänhetkinen sijoituspaikka on ensisijaisesti endoskopiapoliklinikka.

Endoskopiapoliklinikalla tehdään erilaisia ruoansulatuskanavan, virtsarakon ja ylähengitysteiden tähystyksiä. Toiminta on korkeatasoista ja työympäristö on viihtyisä. Endoskopiatoiminnan kokemus katsotaan eduksi.

Ammatillisesti tarjoamme Sinulle monipuolisesti haastavat työtehtävät ja työn tueksi hyvän perehdytyksen kokeneen moniammatillisen tiimin tuella. Tuemme työssä jaksamistasi sekä työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista yhteisöllisellä ja toimintalähtöisellä työvuorosuunnittelulla. Haluamme kehittyä jatkuvasti myös esimiestyössä. Käytettävissäsi ovat HUSin monipuoliset työsuhde-edut. Sairaalassamme on myös maksuton pysäköinti ja parkkipaikkoja riittävästi.

Olet etsimämme sairaanhoitaja, jos olet oma-aloitteinen ja moniammatillisessa yhteistyössä viihtyvä sairaanhoitaja. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet avoin ja Sinulla on joustava työote. Omaat kiinnostusta oman osaamisesi ja poliklinikan hoitotyön kehittämiseen.

Voit aloittaa uudessa tehtävässäsi 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Uusissa työsuhteissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tule osaksi osaavaa porukkaamme! 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Soita meille, niin kerromme mielellämme lisää: Osastonhoitaja Katja Kiviranta, p. 050 428 7621. 

Sairaanhoitaja Operatiiviset poliklinikat

HUS
Hyvinkää
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 22.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus