Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Ortopedia ja traumatologia

Monipuoliset sairaanhoitajan tehtävät positiivisessa ilmapiirissä erikoissairaanhoidossa.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Töölön sairaalan osastolle 4. Se on päivystävä ortopedis-traumatologinen vuodeosasto. Osaston erikoisalana ovat lantiomurtumat sekä vaikeat alaraajavammat. Osastolla hoidetaan myös paljon monivammapotilaita ja haasteelliset haavanhoidot ovat tyypillinen osa-alue traumapotilaan hoitotyössä. Osastolla hoidettavista potilaista n. 80 % on päivystyspotilaita ja loput potilaista elektiivisesti leikkaukseen tulevia. Keskimääräinen hoitoaika osastolla on 5,6 vuorokautta.

Etsimme kirurgisesta hoitotyöstä sekä hoitotyön kehittämisestä kiinnostunutta sairaanhoitajaa. Tarjoamme hyvän henkilökohtaisen perehdytyksen, koulutusta ja mahdollisuuden kehittyä uralla. Osastomme ilmapiiri on positiivinen. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista ja joustavaa työotetta.

Uusissa työsuhteissa noudatamme koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat ylihoitaja Terhi Mäkelä, puh. 050 427 2700 tai osastonhoitaja Kerstin Steffansson-Öhman, puh. 050 466 0501.  

 

Sairaanhoitaja Ortopedia ja traumatologia

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus