Skip to main content

Sairaanhoitaja, osasto 2

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Katriinan sairaala

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 15.02.2022 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme sairaanhoitajaa työporukkaamme osasto 2:lle!

Osasto 2 on erikoistunut hoitamaan ja kuntouttamaan erilaisia murtumapotilaita. Osastolla on 25 potilaspaikkaa. Osastolla työskentelee moniammatillinen työryhmä. Fysioterapia ja toimintaterapia kytkeytyvät kiinteänä osana osaston toimintaan. 

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta Vantaalla. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta. Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.


Vantaan sairaala suuntaa tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on, että sairaala tuottaa laadukasta, vaikuttavaa ja potilaslähtöistä palvelua. Haluamme, että sairaala on vetovoimainen työpaikka, jossa jokaisen on hyvä työskennellä, arjen työ on sujuvaa ja omaa osaamista ja ammattitaitoa voi toteuttaa ja kehittää omassa työssään. Tätä kehittämistyötä teemme yhdessä.

Käytössämme on uusi Apotti-potilastietojärjestelmä.

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala ja liikkuva sairaala.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2632,38
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 3-vuorotyö


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja

Wikström Sari

050 3122 067

[email protected]


Tavoitettavissa Arkisin klo. 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja, osasto 2

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti